Ain't about how fast I get there, just wanna reach the end before you.

Bilder från en otroligt oseriös fotografering, helt osminkad och allt, men jag tänkte lägga upp de här orginalen och sedan redigera de och lägga upp igen så ni får se skillnaden!!
Det är oväntat pigg esther som skriver just nu, och jag fick tidigare höra att Cornelia tyckte min berättelse var bra vilket gjorde mej ännu gladare! Jag lägger upp en till del imorgon för er som är intresserade!
Dagens råd: Jag råder er ALLA som har iphone att skaffa appen instagram, en svinroligt redigeringprogram som man kan redigera bilder i och man kan följa männsikor och människor kan följa en själv, det är som en fotoblogg! Har du det redan? Följ mej, jag heter byydeliciouss JAG FÖLJER ALLTID TILLBAKA!
PUSS


New thinking girl living her lonley world.

3 snabba!
Träning snart, låter trevligt i mina små öron!
Morgondagen: Dansträning med goda vänner samt chilla sönder med vännerna resten av dan= APIGT BRA!
Måste kila nu ska åka snart!
PUSS


Fötterna rör sig mjukt över gräset och lämnar osynliga fotavtryck.

En bild från fotograferingen, tagen av syrran!
Hej hörni! Jag tänkte lägga upp lite av berättelsen om Vintra som jag har skrivit! Jag lägger inte upp hela eftersom den är LÅNGT ifrån klar och den är ungefär 10 sidor och jag är säker på att ni INTE orkar läsa hela! Men jag lägger upp början!

Del 1 Där är hon igen, Flickan. Jag ligger gömd i diket och framför tonar en stor äng upp sig. Mitt på ängen dansar hon. Flickan. Hon gör små surrar och hennes kropp rör sig som vågor och fötterna förflyttar sig mjukt över det neongröna gräset som lyser i guld av det starka ljuset från solen. Hennes fötter gör osynliga avtryck för varje steg hon tar. Hennes gyllene lockar glänser likt en guldgruva och för varje snurr hon gör följer de med och gör en elegant cirkel runt hennes huvud för att sedan lägga sig i en skimrande slöja bak på ryggen. Hennes pärlvita hud blänker likt dagg och hela hennes armar och ben påminner om diamanter. Ögonen är slutna, inte hårt slutna. Utan bara lätt, hon ser nästan ut att kisa. Hennes långa ögonfransar snuddar lätt vid hennes kinder. De smultronsröda läpparna är format i ett fagert och avslappnat leende som visar en rad perfekta och vita tänder. Man kan höra den ljuva rösten som nynnar på en vacker melodi. Rösten är som mjukare än sammet och klarare än rinnande vatten. Ljusare än näktergalens stämma. Näsan är oerhört liten, jag ser den knappt härifrån. Ansiktet är litet och spetsigt men ser mjukt och ovanligt ungt ut. Runt hennes smala kropp hänger en vit klänning med små blommönster som sprider sig i snirkliga former över hela klänningen. Klänningen svänger med i varenda rörelse och målar upp en vit sköld runt henne.

Och bak på ryggen finns två vingar. Tunnare än spindeltråden, men starkare än berget. De guldskimrande vingarna skiftar i olika färger, men alltid finns färgen guld eller silver med.

Vingarna följer mjukt med i flickans rörelser och ibland vibrerar de till och lyfter hennes nätta kropp upp från marken och sedan lika graciöst sakta hålla emot fallet. I luften snurrar flickan flera varv och med små rörelser avtecknar hon vildare dansrörelser som lugnar ner sig ju närmare hon kommer marken. Sakta dinglar hon ner till marken igen och sedan fortsätter hon med sina rörelser.

Så vackert och fridfullt på samma gång. Plötsligt händer någonting med hennes hår. De börjar växa vita blommor i det. Jag tror knappt mina ögon. Blommorna slänger i håret men hänger tåligt kvar. Flickan börjar plötsligt dansa saktare. Hennes rörelser börjar avta och hon rör sig saktare. Hon avslutar allting med en snurr och armarna går i en cirkel som börjar ovanför huvudet och slutar vid höfterna. Hon står med ryggen vänd mot mig. Helt stilla och orörlig. Jag vågar krypa lite närmare. När jag tittar ut på ängen igen står flickan vänd mot mig. Ansiktet uttrycker skönhet och lycka. På läpparna leker ett leende och hennes ögon är bottenlösa och glänser i en vacker mörkblå nyans. Ögonen påminner om havet. Håret ligger perfekt bak på ryggen och alla blommor har vissnat och ramlat av och ligger likt en matta runt henne på marken.

Hon tittar rätt på mig. Hon ser mig. Jag ser henne. Sakta reser jag mig upp.

Hon lägger huvudet på sned.

-          Kom med mig, viskar hon med sin silkeslena röst.

Jag skakar bara på huvudet men kan inte rå för att jag tar ett steg närmare henne.

-          Kom, viskar hon och räcker ut sin hand. Med små steg tar jag mig fram till henne. Jag lägger handen i hennes men drar lika snabbt bort den som om jag just bränt mig. Hon skrattar ett ljuvt skratt och tittar sedan stenhårt på mig.

-          Litar du inte på mig? Frågar hon och hennes djupa blick tittar rakt igenom mig.

Jag har tappat talförmågan. Jag skakar på huvudet och börjar backa ifrån henne även om varje steg orsakar ofattbart mycket smärta. Som att få getingstick över hela kroppen. Hennes ansikte hårdnar och hela hennes kropp stelnar. Hon släpper aldrig mina ögon med blicken. De skiftar från blått till svart och plötsligt med ett hemskt skrik spricker hon i miljoner med blanka glasbitar som sedan regnar ner på gräset och lägger sig likt en slöja över gräset. Jag känner hur snabbt jag andas och hur hela kroppen är i chock. Jag blundar och andas saktare. Allting svartnar oh tynar bort. Jag förvandlas till stoft och dras ut ur drömmen. Kvar blir en grön gräsmatta och miljoner av glasbitar som en gång var en vacker älva.

 

 

 

 

Jag slår upp ögonen och känner genast igen omgivningen. Jag är tillbaka i mitt rum. När jag återfått förståndet ordentligt så märker jag att jag är genomsvettig. Min black vandrar över rummet och till slut hamnar den på den digitala klockan på sovrumsbordet. Samma tid som alltid. 06.01. Jag har inte klockan ställd på 06.01, det står tydligt nere i ena hörnet att den ska ringa klockan 06.29. Ändå vaknar jag 06.01 varje morgon. Alla påstår att det är en vana. Ibland är jag övertygad om att det är så, men nästan lika fort kommer jag på att det inte är så. Jag vet att det inte bara är en vana. Hela jag är inriktad på att det finns någonting eller någon som får mig att vakna klockan 06.01. Jag vet bara inte vad.

Automatiskt far min hand till den lilla lampan på sovrumsbordet och klickar på den lilla runda knappen. Ljuset skingrar mörkret och varenda vrå i rummet bli upplyst av den lilla lampan. Liten men stark. Mitt humör stiger lite och jag kliver sakta ut ur sängen. När jag sätter fötterna på golvet svider det till som om jag försökt ställa ner fötterna på glasskärvor. Jag flämtar till och rycker åt mig fötterna. Jag testar sakta en gång till och med smärtan ilande i hela kroppen lyckas jag resa mig upp. Jag tar ett steg men rasar ihop i en livlös hög på golvet. Tålmodigt reser jag mig upp igen och lyckas ta mig till badrummet. Jag vaskar ansiktet med kallt vatten och hela kroppen vaknar till liv och jag känner mig genast piggare. Jag ställer mig rakt upp och får syn på min egen spegelbild. Precis likadan som alltid. Mitt utseende är inte märkvärdigt. Ganska vanlig, ganska tråkig. Brunt hår, ovalt ansikte, bruna ögon, mellanstor näsa, smala läppar och några få fräknar på näsan. Inget märkvärdigt. En i mängden. Ganska utstött. Något att lägga märke till är mitt namn. Vintra. Alla jag träffar berömmer mitt namn. Som om det var det viktiga. Som om det var något som skulle ändra hela mig. Det är ju bara ett namn. Nästan som vilket namn som helst. Jag vänder mig bort från spegeln och lämnar badrummet. Mitt rum är inte märkvärdigt alls. Vita väggar, vanlig säng, liten garderob, skrivbord, ett fyrkantigt fönster och ett litet sminkbord. Jag går fram till min garderob och plockar ut svarta jeans, en grå tröja och en blå munkjacka. Håret kammar jag igenom och stoppar upp det i en hög tofs. Men hastiga rörelser sveper jag ett tunt lager puder, ett litet lager mascara och en tunn, tunn linje kajal längst ögat. Jag kollar på klockan. 06.28. Om 1 minut ringer klockan. 1 minuts frihet, sen vaknar hela familjen. Mina tankar springer iväg till drömmen. Jag sluter ögonen och finner mig själv i att dansa med lätta rörelser över golvet i mitt rum. Jag ser framför mig hur flickan skrattar och ler och nynnar på den vackraste melodi med sin ljuva röst. Jag skrattar och ler tillbaka. Jag nynnar med och otroligt nog låter det vackert. Jag följer efter hennes rörelser och tillsammans dansar vi med varandra. Min vita klänning dansar med mig och målar vita sträck efter sig. Jag slänger med mitt långa hår. Vad hände med mitt vanliga hår? Och mina vanliga kläder? Det spelar ingen roll. Bara dansa och låta världen vara.

Och där går signalen. Det tjutande ljudet ekar i hela mig och jag stannat tvärt och rycks hårt ut ur den vackra uppenbarelsen. Framför mig ser jag hur älvan dansar vidare in i skogen och sedan tittar hon på mig över axeln och bilden färgas i en dyster svart färg. Jag kniper hårt ihop mina ögon för att få en chans av den förtrollande synen. Men inget. Bara mörker. Jag öppnar sakta ögonen och suckar tungt. Mamma knackar lätt på dörren.

-          Vintra? Viskar en grumlig morgonröst.

-          God morgon mamma, säger jag trött och lite surt.

-          Hur är det? Mår du bra? Säger mamma oroligt och skyndar sig fram till mig.

-          Ja, jag mår fint, säger jag hårt och backar undan. Mamma tittar sårat på mig.

-          Du såg så…Jag vet inte, borta ut, säger mamma och lägger huvudet på sned.

-          Jag mår bra, kan du snälla lämna mig ifred nu? säger jag snabbt.

Mamma nickar lätt och lämnar rummet utan protest. Min mamma förstår mig väldigt bra. Bättre än någon faktiskt. Eller vem har jag att jämföra med? Jag har ju ingen vän. Min mammas namn är inte heller så vanligt. Havanna. Jag får ofta höra att vi är lika varandra. Min pappa och min lillebror däremot har de vanliga namnen Lars och Emil. De påminner också väldigt mycket och varandra. Båda har ljust hår. Blå ögon. Måste alltid ha någonting för sig.

Vi bor i ett stort rött hus med vita knutar mitt ute på landet. I ingenstans. Varje dag åker jag buss i 50 minuter för att kunna komma fram till skolan i tid. Mitt liv är inte märkvärdigt. Inget har hänt sen jag vet inte hur långt tillbaka. Men jag känner på mig att idag kommer någonting hända. Just idag.

-          Vintra? Nu måste du skynda dig, bussen går om 15 minuter! Vrålar mamma från nedervåningen. 15 minuter. Jag kollar på klockan. Den visar 06.29.

-          Vad är klockan? Ropar jag tillbaka.

-          Klockan är fem över sju och bussen går tjugo över sju, skynda dig nu! Ropar mamma stressat.

-          Kommer, ropar jag svagt tillbaka.

Jag tittar på klockan. 06.29. Jag kastar en skum blick över rummet och granskar varenda vrå. Jag tar väskan över axeln och går sakta ut ur mitt rum. Jag tittar på klockan en sista gång. 06.29. Jag tar upp min mobil och tittar på den digitala klockan på skärmen. Den visar också 06.29.

Säg gärna vad ni tycker!

Planer idag? Jo jag ska dansa med mina vackra vänner. Jag är extremt laddad, jag ska gå aldelles snart!

Hoppas ni får en underbar dag!

Fotograf: Fredrik Broman

PUSS


Måla färgerna i en vind.

Bilder tagna av mig, inte redigerade!
Hej alla! Jag vill bara informera er om att landet är något av det skönaste och härligaste som finns! Så fridfullt och lungt, man tar det lungt och chillar och sen kanske man jobbar och sen kanske man chillar igen!
I helgen bodde vi hos en kille som heter Fredrik och med hans familj. Han är fotograf och vi har fotat mig och det blev jättevackra bilder, jag föreställde ett spöke kan man säga, jag ska försöka sno de och lägga upp här på bloggen!
Jag har även skaffat mig en blogresponse-grej så det är bara att fråga! Jag fick även veta att Ellen (tack för att du skrev namn) tyckte att jag skrev för långa inlägg! Är det så? Tyck gärna till!
Nu ska jag kila vidare, har lite bråttom måste packa upp pvh sånt tråkigt! Kika in på bilderna vi tog här.
Det handlar om Vintra, en älva som spökar omkring på åkrarna och i den mörka skogen.
Jag är då ett ondeskefullt spöke som ska vara vacker på utsidan men mörk på insidan.
Historian har jag skrivit själv, jag tänkte ger ett smakprov någon gång! Om ni vill förstås!
PUSS


I open my new eyes for a brand new adventure.

Hej alla sötnosar!
Idag tuffar vi iväg till Råneå och för en trevlig och mysig helg. Vi ska grilla, äta på restaurang och klä ut oss eftersom man firar hallowen i amerika nu i helgen.
Jag tror jag siktar på knallsvarta ögon och ordentligt med rött läppstift, man vil ju ändå inte skrämma livet ur alla restaurangbesökare. Annars då? Jo jag vaknade vid kvart i 11 och sjöng hallelujah eftersom jag är fett glad över lovet och över att jag fick sova länge! Jag har precis packat klart en "liten" väska för helgens aktiviteter och vi ska alldeles strax åka. Om jag har tur lyckas jag nog smuggla med mig min data, om inte så uppdaterar jag via mobilen i helgen!
Tänkte också säga att vi ska fota en hel del, så jag kommer att bjuda på flera hundra häftiga bilder (hoppas jag) när jag kommer hem! Det blir väl roligt? Ni får se nya bilder istället för samma varje gång ni kommer in på min blogg!
Jag är just nu helt FAST i instagram, ett skitjävlaroligt regideringsprogram som man kan ha till sin iphone.
Man kan följa andra, andra kan följa dej, du kan gilla bilder och kommentera och helt enkelt ta kanonfina bilder!
Ni får gärna följa mig om ni har det! Jag heter byydeliciouss!:) Jag håller på att få en ordentlig kick just nu eftersom jag drack ett helt glas med kaffe, så jag för en gångs skulle kunde vakna till!
Nu ska jag kila, ska leta igenom helt min sminklåda efter andvändbart smink till restaurang-utklädningen ikväll!
PUSS


Vilken färg är själen

Hej alla!
Äntligen kan man andas ut och släppa allt. Lovet är nu kommet! Tyvärr så gick en esther med dunkande huvudvärk och feber till skolan idag. Jag gav upp i mitt försök att testa gå till skolan efter första lektionen och jag gick hem och vilade/sov resten av dagen. Just nu sitter jag i lägenheten hos mamma och fryser som en ko medans jag värmer mig i tonvis med filtar och min onepiece. Med andra ord gör jag precis INGENTING. Ja, eller vad kan man hitta på för nåt roligt om man har ont i halsen och feber som är så jobbig att det känns som om huvudet ska trilla av?
Jo, man kan väl ta rullatorn och ta ett halvt varv runt torget innan man lägger sig och sover ett halvt dygn!
Nä, jag sitter hellre inne med min dator och min mobil i min mysiga säng och hoppas på att någon ska smsa eller chatta med mig för ett tecken på att någon bryr sig.
Alma och Mamma är och tittar på ljusshowen, själv blev man lämnad hemma efter val själv dock, men känns ändå rätt så tungt.....
Imorgon så får vi se vad som händer, vi ska eventuellt till några kompisar i råneå och bo där nu i helgen och veckan framför mig kommer bli en soft vecka med dansträningar, kaksäljning och goda kompisar!
Några shoppingturer står även på schemat.
Annars ska jag sova som en gris till 12 varenda dag och vara uppe minst lika sent och käka tonvis med godis!
Det låter som ett drömlov om ni frågar lilla mig!
Under lovet kan ni räkna med sämre uppdatering, så Don't kill me, men jag ska försöka hålla er uppdaterade kanske via mobil nu i helgen!
Hoppas ni också får ett sjuuukt mysigt och härligt lov!
PUSS


Allt som du gör blir till pärlor på min panna

Ser ni min korkskuvlock? Haha, är den inte lite småhäftig ändå? Blev helt fascinerad när jag såg den!
Detta fyndades på ur och penn, indiska och BikBok, allt för ca. 200 svenska riksdaler!
Hej beauty!
Kvällen ikväll har varit asrolig med shopping i gallerian shopping. Som de flesta säkert vet så var det öppet ändå til 9 ikväll och det var rea på väldigt mycket. Jag fyndade grymt fina halsband och ringar. Nöjd jag är!
Dagen har varit grå och trist. Jag var till Monika, en häxdoktor, och kollade min onda fot. Jag tror hon knäckte vartenda ben i min kropp. Men skönt va det, och nu mår jag 20000000 gånger bättre. Efter skolan tränade vi på våran dans till dansuppvisningen som vi ska uppträda på 20 nov i Kulturens Hus. Det ska bli sjukt roligt! Just nu sitter jag och diggar Veronia Maggio, jag blir ALDRIG less på hennes coola och häftig låtar!
Jag hoppas ni har haft en bra vecka hittills, det har iallfall jag. Eller sisådär förresten. Ganska tråkig och bråkig. Har känt mig genomskinlig och bortglömd hela veckan. Nästan utanför. Dissad och ensam. Känns som om ingen lyssnat på mina ord eller mina känslor om jag pratat med den eller dom om det. Känns som om mina ord inte betyder något för någon. Jag vet inte längre vad eller vem jag ska lita på, vem jag ska lyssna på eftersom ingen lyssnar på mig.
Ni vill kanske inte sitta här och läsa mina känslor och mitt deppande, inte direkt uppmuntrande, men det känns känns som om ni förstår mig...om ni fattar vad jag menar.
Nu ska jag fortsätta klura på vad jag ska göra med mitt liv och vad som kommer hända imorgon och sånt.
Hoppas ni har haft en bättre vecka än mej. Det ska bli skönt att släppa allting till lovet. Slippa dryga blickar från 9:or och 8:or, slippa tävlingar om vem som hade flest rätt på provet och vem som hann först med matteläxan, jag orkar snart inte med sånt skit längre!


Wish I could smile every minute, but the problem is that you're the only one who makes me smile.
Ha en fortsatt bra kväll!
PUSS


Shut up, you don't know how mutch everybody wants to punch you.

Dagens! Tröja: MONKI       Jeans: JC   Kofta: BIKBOK      Halsband: DIVA   Armband (under koftan): Vero moda



Hej babes!
Ikväll har jag varit på stan en snabbis med pappa och syrran. Vi inhandlade en kanonfin vinterjacka och ett par fräcka vinterskor!
Annars har dagen på skolan varit sjukt rolig idag. Onsdagar är nog min favo dag eftersom att liksom hälften av veckan har gått+att det bara på roliga och lugna lektioner!
Snart ska jag hoppa i träningskläderna och åka till inpuls för att träna zumba. Ska bli sjukt roligt!
Mycket mer ikväll ska jag inte göra, det blir väl att sova så fort jag kommer hem efter träningen!
Nu måste jag gå och byta om!
PUSS
kär i mina nya skor!



How do you know?

Hej snyggisar!
Nu är det en glad och peppad esther som skriver! Jag ska om mindre än 15 min kila iväg till baletten.
Dock har jag en skada i foten så kan varken pointa eller gå upp på tå idag. Tummen ner....min fot har spökat med mig i mer än 2 månader snart, de gör jätteont. Jag vet inte vad de är men nånting är det iallafall!
Imorgon har vi engelska läxförhör om ni vill veta det. Kanske inte så kul att veta men nånting är det ju alltid.
Idag efter skolan hängde jag med dani hem till hem till henne oc vi dansade just dance 3, de är något jag råder er att köpa eller prova på, det var helt galet roligt! Ronja hängde också med hem till dani och joinade oss med att spela, roligt hade vi! en väldigt mysig eftermiddag om ni frågar mig!
Nu kommer dani snart och hämtar mig så måste rusa! ha en fortsatt mysig kväll!
PUSS


Don't ever worry about things that don't worry about you.

Bild som jag tog för ett tag en!
Detta går till världshistorian! JULMUST FINNS ATT KÖPA I AFFÄRERNA! Jag är helt mållös. Pappa kom hem med en flaska och jag tappade hakan ÄNDA NER TILL GOLVET. Jag tappade nästan, bara nästan, talförmågan.
Så just nu sitter jag och häller i mig julmust medans jag myser i min ziperall och vilar från pluggandet.
Idag har jag då pluggat rumpan av mig som ni förmodligen förstår och jag är helt slut efter innebandy sammandraget igår. Jag sov 13 timmar inatt och jag är ändå trött...lite mystikt om ni frågar mig. Jag har också rensat min inte så vackra garderob. Det behövdes kan jag verkligen säga. Så nu är min garderob någorlunda vacker och jag hittade miljarder av plagg jag letat efter! Väldigt roligt så nu känns det som om jag har en helt ny garderob. Jag har också tittat på filmen Water for elephants, himla vacker och sorglig film. Jag tror en och annan tår trillade ner för kinden...tycker verkligen att den är värd att kika på, det borde ni göra om ni får chansen!
Ikväll vankas hemlagad pizza och jag tror mina trötta ögon kommer slås igen mycket tidigt!
Nu ska jag kila och hjälpa med maten, skulle kunna äta en hel zebra till middag jag är superhungrig!
PUSS
Ny header också!!

Jag vet att du sover, känner värmen från din hud.

jättesnabb och helt random bild!
Hej alla fina!
Igår hann jag tyvärr inte skriva, jag kom hem vid typ 4 och då duschade jag, sen pluggade jag och sedan lite data och sen skulle vi till hockey matchen, min syrra sjöng nämligen nationalsången i Coop Arena före matchen. Hon var jätteduktigt och det gick superbra! Skolan idag var helt awesome, ytterligare en sånhär skratta hysteriskt mycke dag. Vi har tränat på vår dans, allså vår dansgrupp, på inpuls. Jag är stolt för jag kan nästan gå ner i spagat och jag har inte tränat på det så värst länge!
Nu måste jag kila och hjälpa med maten!Det blir tacos och senare ikväll ska vi till Clara! Grymt mysigt låter det i mina öron! Ha en bra kväll"
PUSS


Skrattar bäst som skrattar sist.

Ny sjal som inhandlades på Monki och ett par vinröda tights på Lindex.
Som ni kanske märker utökar jag både min garderob och mitt acessoarbord just nu.
Lite tråkigt kanske att se bilder på vad jag köper hela tiden, men jag hoppas ni blir glada ändå!
Nu är jag återigen hemma efter en mysig utekväll med syrran och mamma. Vi började med att fynda dessa fina grejer till mig och lite till annat till alma och sedan styrde vi mot tallkotten och åt underbar mat.
Och nu har vi pallrat oss i hem i stormen och på vägen köpte vi godis. Så ikväll ska vi mysa framför tv:n med världens godispåse på över ett kilo. Lite udda sådär mitt i veckan. Skoldagen har varit bra, ganska lugn dag, förutom på sista lektionen då vi hade elvens val. Bara vissa vet vad som hände och jag tänker inte berätta vad som hände eftersom det är väldigt pinsamt. Men roligt var det iallafall!
Jag sitter här vid min data och är ganska förvånad över att jag inte blåst bort idag. Som det har blåst, det har inte blåst såhär mycket på flera veckor. Det är helt sjukt, helt sjukt säger jag bara! Nu måste jag dra så jag hinner plugga in spanska glosorna ordentligt eftersom det är läxförhör imorgon!
Hoppas ni haft en bra dag trots det trista och gråa vädret!
Det kallas att bjuda på sig själv!
PUSS


Det är inte bara rädslan som har bundit mig vid dig.

Kär i mina nya smycken!!
Hej bloggen!
Efter skolan idag var jag på stan med Ronja och fyndade 3 nya sötsaker till min smyckessamling. Jag ska visa den för er någon vacker dag. Jag är inte riktigt nöjd med innehållet men jag jobbar på det. Jag fyndade allt detta för endast 95 kr (!!!!!!!!!!!!!) på Vero Moda och jag råder er alla som har möjlighet att kika in där för smyckena där är kanonfina! Ikväll vankas balett och jag kommer lyckas sådär antar jag eftersom jag har sveriges träningsvärk i baksida lår efter gårdagens träning.
Just nu sitter jag och dunkar musik det är Jessie J:s röst som hörs och låten Who's laughing now. Jessie J är världens inspiration, hon är så otroligt cool! Hon är typ min inspiration! Brevid mig på bordet står en smoothie med smak av hallon som jag tålmodigt försöker dricka upp. Skolan idag var väl rolig, men jag vet inte vad som händer med mig nu förtiden. Jag är sur på allt och alla. Jag irriterar mig på allt. Inget händer. Ingeting betyder något längre. Förutom mina vänner och en till speciell person. Allting är svinjobbigt. Jag vill bara släppa allt. Jag vill att något ska hända. INGET HÄNDER. Allt fortsätter som vanligt. Så otroligt trist.
Nu ska jag skriva på mina berättelse och sen ska jag väl gå på balett!
Ha en fortsatt bra dag!
PUSS


You look a lot like my next boyfriend.

Snygga armband som inhandlades för 10 kr (!!!!!!!!!!!!!!!) på Vero Moda! Väldigt snygga om man frågar mig!
Amanda och Fanny tipsade oss att de köpt snygga armband för 10 kr på Vero Moda. Jag och Ronja tappade hakan och såklart missade vi bussen när vi skulle hem, så vi fick vänta i 20 minuter till. Men vi kom in till stan till slut och vi fick köpa våra armband. Vi gjorde även en deal om att vi ska på stan och köpa flera till. Så när jag kom hem tiggade jag till mig min veckopeng och nu har man 100 kronor att gå och handla 10 kr armband för. Ni tror inte jag är lite nöjd? Måndagar har nu klättrat en snäpp högre och ligger ny 4 på min lista av skoldagarna. Anledningen är att vi nu har inneidrott och att SO:n är fett rolig! Den som erövrar platsen som nummer 5 är nu tisdag, som alltså är imorgon. No life! Lars har nu fixat min data och en högtalare som är sjukt maffig så nu kan jag dunka musik ashögt. Räkna med att jag kommer bli ganska döv!
Nu måste jag pallra mig i säng, är helt slut! Hoppas ni har haft en mysig dag, som tur var, var det faktiskt sol idag!
*Happy moment*
PUSS


Best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.

Hej bloggen!
Ovanför ser ni lite bilder som jag och syrran plåtade till collaget mitt. Jag är nöjd med alla bilder, fast det är bara dessa jag är nöjd med av typ 100...Förlåt att jag inte bloggat idag, men denna dag har varit en äkta slappardag. Har gått runt i mjukisar och ett söndertvättat linne hela dagen. Jag älskar sånna dagar när man inte gör någonting, utan bara får njuta av nuet liksom. Min äkta slappardag såg ut såhär:
Den började med att man vaknade kl. 10 och jag åt en dunderfrukost. Mamma försökte dra med mig ut på promenad, men jag strejkade och det slutade med att jag blev tvingad att damsuga hela lägenheten.
Otroligt nog lyckades jag med hela lägenheten på 10 minuter, men det var tack vare musiken som jag dunkade på högsta volym i mitt headset. Hela damsugar-grejen avslutades även på ett ganska komiskt sätt, jag stod och sjöng och andvände dumsugaren som mikrofon. Jag sitter och skrattar just nu eftersom jag kommer på hur det kan ha sett ut, inte speciellt friskt antar jag! Idag har jag tillochmed hunnit spela en innebandymatch, dock var det en träningsmatch. Och då menar jag verkligen träningsmatch, sunderbyn (som vi mötte) hade faktiskt på sig röda västar istället för matchtröjor. Men vi skrapade så gott hem vinsten med det nätta resultatet 6-2 eller var det 5-2? Whatever, vi vann iallafall, men det var ju bara en träningsmatch, men jag är så jäkla tävlingsinriktad så det är lite småsjukt faktiskt. Imorgon är det skola...inte för att jag har någonting emot det, tvärtom man får ju någonting att sysselsätta sig mig på dagarna. Men det är just det att måndagar är nog den tråkigaste dagen på hela veckan. Men tack vare att vi har börjat med ett nytt ämne i SO:n som är himla intressant så det är väl inte helt kört med måndagar ändå! Jag hoppas ni har haft en jättemysig helg med mycket skratt och goda vänner!
Själv har jag bara tagit det lungt som ni kanske märker. Softat och återhämtat mig efter veckan och för att samla nya krafter inför den kommande veckan. Nu ska jag pallra mig iväg till tv:n och så gott be på mina bara knän inför mamma att jag får poppa popcorn. Jag lyckas säkert, jag behöver bara andvända hundminen!
Nu ska jag kila, ha en mysig kväll alla!
PUSS


If you never chase your dreams, you'll never catch them.

Äntligen är mitt collage klart!
Alla citat och fina bilder har jag hittat på weheartit.com, jag tycker ni borde gå in på den sidan om ni inte varit in där för bilderna där är sjukt inpspirerande, och jag har tagit ganska många från mitt egna fotoalbum!
Jag vart supernöjd!  Anyway, ikväll kommer kanske dani hit och vi komemr väl mysa på!
Supergod pizza kommer lagas i denna lägenhet och jag kommer bli mättare
än en tiger som just käkat upp en elefant! Jag försökte ge mig på matteläxan, men det gick, inte så bra
så jag gav upp och lämnar alla bördor till morgondagen!
Cause today I don't feal like doing anything!
Hoppas ni hittar på något mysigt ikväll!
PUSS


I can't look I'm so blind, I've lost my heart, I've lost my mind, without you.

Äkta lördagsmorgon frukost är detta. Te, Kaffe, Smoothie, Juice, Flingor och macka fast den hann jag äta upp
innan jag tog bilden...Haha, jag är inte så lite mätt nu. Jag kommer då inte behöva lunch idag kan man ju lungt säga. Annars då? Jo, jag är piggare än en lärka efter kaffet och idag ska jag ta en riktigt lugn dag. Lite plugg ska jag nog lyckas klämma in. Idag ska vi ner på gallerix och köpa stora pappersark och sedan vidare till mammas jobb och skriva ut bilder och sen ska jag få göra ett eget collage och sedan hänga upp på väggen, jag är helt överlycklig, det kommer bli skitcoolt! Igår så plåtade jag och syrran varandra lite gran så nu har vi massor med
fina bilder till collaget. Jag är himla nöjd kan jag meddela!
Ser ni på bilden den söta lilla kannan och koppen?
Jag är helt kär i den, är den inte himla gullig? Så praktisk den sitter faktiskt ihop.
AH, jag är helt kär, jag älskar den! Den gör liksom hela grejen med att dricka te lite roligare.
Jag fick också en fråga om vart jag köpt skorna som jag visade bild på förra inlägget.
Jag köpte de på din sko för...300 eller nåt sånt jag kommer inte ihåg. Iallafall jag älskar dom, de är
skitcoola och så väldigt sköna, men jag råder er gå inte FÖR långa sträckor med såna skor fötterna
får ta en hel del stryk. Idag är det en riktigt vacker höstdag, vi får se om jag kan ta mig i kragen och möjligen gå ut och fota lite. Jag måste bara hitta ett utmärkt ställe där jag aldrig fotat förut så ni får se lite nya bilder istället för samma bilder som ni om och om får glo på!
Nu måste jag kila!
PUSS


He could be the one.

Bilder som jag tog för ett bra tag sen!
Hej bloggen!
Nu kan har äntligen blogga, eftersom att jag är hos mamma och min dator här funkar iaf eftersom den hos pappa
har allvarliga problem och måste snart läggas in på psyket. För nån dag sen var jag nära att kasta ut den genom
fönstret men jag hann hindra mig själv...
Just nu sitter jag och tjockar i mig kakor, men tröstar mig med en smoothie á la Esther. Gott som satan,
vad tycker ni om mina braiga vanor?? Skolan idag var väl helt åt helvete, jag har bara varit trött och sur idag.
Engelska passet lyfte dock upp mig, vi fick våra läxförhör som vi skulle fått förr förra veckan PLUS dom vi skulle fått förra veckan PLUS dom vi gjorde i veckan så vi fick tre stycken läxförhör och totalt hade jag 1 fel på alla tre!
jag vart skitnöjd då, sen var det EPA och mentorstid men det är dock VÄLDIGT onödigt vad gör man egentligen?
Säger att veckan varit bra, sen sitter man där i 10 min och sen får man sluta...väldigt drygt om man frågar mig.
Idag är det innebandy träning..mamma är i Stockholm och kommer inte hem förrän 6 och min träning börjar halv 6 och jag går kanske på träningen men det är så tungt just på fredag lixom...men vad ska jag göra annat än att träna ikväll då? Det är lika bra att jag går så jag får nått att göra...Vad ska jag göra annars lixom? Gå och lägga mig 8? Jo tjena..
Plus att mamma har kameran så jag kan inte fota outfit eller min fina idé som jag fick idag som en snilleblixt på dagen. Ni får klara er med bilderna ovanför.
Nu ska jag fixa något slags tidsfördriv så att fredagen denna blir rolig!
PUSS


Gästblogging

Hej hej!
Ronja här, jag känner mig lite busig här som sitter och bloggar på Esthers blogg.
Just nu är jag med Esther och hon vet ingenting, lalallalaaaa...


Shoot for the stars.

Förlåt datan har cpe, inga inlägg idag datan kraschar snart kan inte ens ladda upp bilder, vi får se
men jag kan inte blogga på ett tag för datan fungerar inte! Hör av mig
om mer info! Hoppas ni klarar er ett tag utan bloggandet, jag är stensäker
på att ni klarar er fint!
PUSS

Excuse me, get the fuck out of my way bitch.

Nu ska jag tralla iväg till innebandy träningen, på vägen ska jag ansluta med Ebba och vi ska gå den sista biten tillsammans så att ingen av oss dör eller så, måste dra nu!
PUSS


Svar på kommentar. (igen)

Fick en fråga om varför mitt hår alltid är fettigt.
Mitt svar blir att mitt hår inte alltid är fettigt, utan att det lätt ser ut så på bilderna jag tar och ja ibland har jag fettigt hår när jag tar bilderna, men jag duschar varannan dag och mitt hår blir fort fettigt och
när jag har så lockigt hår ser det lätt ut att det är fettigt, många brukar fråga mig det också ibland,
men det är pga att jag har så lockigt hår, mamma brukar t.o.m kommentera det ibland....Hoppas du
fick svar på din fråga, och snälla du, skriv namn nästa gång, det är ju inte så att jag söker upp
er och slår er till för att ni skriver namn direkt!
Jag vill även meddela att jag älskar när ni ställer frågor till mig, det är liksom en bekräftelse för mig att någon
åtminstone besöker denna blogg.
Samma gamla ruttna visa som spelas varje måndag. Så himla tråkigt på måndagar, NO, SO, Idrott, MATTE och spanska på samma dag, kan det bli sämre på en skala 1-10?
Plus att man ser ut som en misshandlad zoombie efter att man somnade ca. 3 inatt och har så gott som möjligt försökt att sminka över det men misslyckades totalt. No life man har.
Efter the school var jag med Dani, vi har ju bra humor och skrattar ju inte så lite, men det vi skrattar åt är inte speciellt roligt....kul liv eller vad?
Innebandy ikväll, Balett imorn, zumba/afro på onsdag, innebany torsdag och på lördag troligen Afro.
Toppen träningsvecka enligt mig, ska bli skitroligt och i veckan ska jag vara så positiv som möjligt!
Nu ska jag hjälpa till med midaggen, ha en mysig kväll och hoppas ni hittar på något roligt!
PUSS


Svar på kommentar.


Hej på er!
Fick frågan på vilken storlek jag har på mina kläder och att jag skulle svara ärligt.
Ja, det beror fullständigt på vilken tröja det är. Om det är en stickad tröja gillar jag att ha lite större
storlek, för de är så himla mysiga då brukar jag ta Medium och det är på gränsen till för stort men jag älskar för stora tröjor. Samma sak med munkjackor och koftor. På t-shirtar och linnen brukar jag ha Small men jag är inte speciellt förtjust i allt för tajta grejer. På jeans brukar jag variera mellan Small och Medium, det beror på hur jeans modellen ser ut, men oftast är det small. Jag hoppas att du fick ett bra svar på din fråga, men glöm inte bort att skriva namn, ni vet jag bits inte!!
Gårdagen var helt Awesome, jag tror aldrig att jag har tränat på så häftiga och roliga sätt. Zumban var befriande och man fick skaka loss ORDENTLIGT och jag hade skitroligt. Och sen kom min favvoriitt och det var AFRON! Det var första gången jag provade och jag kan säga att tänker göra det minst 10000000000 gånger till, det var helt otroligt häftigt, det var befriande, andligt och man blev helt galen efter ett tag, jag har ingen aning om hur jag såg ut men jag brydde mig inte, för jag njöt av lugnet att få vara sig själv och lyda kroppen.
Elina och jag var helt "OMG"-diga efter och vi ska göra det flera gånger till! Samma sak med Zumban.
Kvällen spenderades med Clara och Elina, kvällen bjöd på mycket skratt, snack, allsång och andra roligheter med våran "braiga" humot. Underbara och goa tjejer är de kan jag säga. Älskar er! Bara tanken av igår får mig att le.
Så just nu sitter jag och flinar mot min data och skriver samtidigt, kan ju inte se fullt normalt ut....
Och jag har sveriges alla skogars träningsvärk från Afron. Det är ryggen och nacken som fått en ordentlig
snyting, jag kan inte sätta mig på en stol utan att det ser ut som om att jag ska bajsa på mig.
Väldigt roligt, vi får se hur jag lyckas imorgon på orienterigen på skolan....
Men nu måste jag studsa iväg och klä på mig, sitter här i nattlinne!
Hoppas ni hittar på något mysigt idag!
PUSS


Nytt i garderoben.

Ponchokoftan från monki 300 kr.
stickad tröja från Monki 350 kr.
På schemat idag vankas träning på inpuls med pappa och Elina. För första gången ska jag få testa Zumba
och Afro dans, det ska bli grymt, jag vet inte hur länge jag har tänkt gå och träna Zumba.
Senare idag ska jag hjälpa pappa i trädgården, det kostar en del för att få ett Foki-skal för 659 kr.
Mer än så många grejer har jag inte planerat in! Bloggar senare!
Ha en mysig dag!
PUSS


Sometimes I wish I could delete peoples.

Dagens!
Jeans: Monki        skjorta: Monki          Svart tröja: Monki

Nä men vad säger ni ar jag för lite kläder från Monki?
Skulle bara lägga upp en snabb bild på vad som prytt min kropp denna dag! Själv tycker jag ärligt att
stilen är ren, enkel men nå så jäkulskt snygg! Kom nyligt hem från the city, en ponchokofta och en stickad tröja
inhandlades på Monki såklart! Vi åt också middag på stan på Allstar, lika gott som vanligt.
Mer komplicerad är inte min fredagkväll, hoppas ni har det mysigt!
Nu ska jag kila iväg och titta på Sverige-Finland och käka chips och annat mumsig!
Ha så mysigt!
PUSS


We may love the wrong person and cry for the wrong reason, but one thing is for sure, mistakes help us to find the right person.

Bild på mig!
Hej!
Idag har livet flytit på åt rätt håll och jag har haft riktigt roligt. Skrattat och smilat hela tiden (nästan).
Matten, No:n, So:n och spanskan var nästan ROLIG idag. Jag vet inte varför, kanske var det för mitt och ronjas pepptal imorse strax före matten började? Att vi skulle se alla lektioner (speciellt SO:n) som något otroligt roligt och grymt positivt och le för att få allting ännu roligare. Eller var det mina underbara vänner höll mitt humör uppe?
Troligen båda två. Imorgon är det fredag vilket betyder sovmorgon, vilket betyder NAJS, vilket betyder jag är lycklig vilket innefattar att jag får sova ASLÄNGE. Det är hallelujah-moment för mig det. Just nu sitter jag och smuttar på en smoothie och nördar Facebook lite smått. Roligt socialt liv, vet! Nä men jag har varit med ronja PRECIS hela veckan, så det är Kinda nice att få vara själv ibland! Idag får ni ingen bild på vad jag har på mig, jag orkar helt enkelt inte ta en bild och lägga upp, jag vet jag är slö. Det är en av de grejer jag inte riktigt gillar med mig själv! Jag kan ha en MILJON grejer att göra med ändå så gör jag inte ens hälften av det ibland. Och ibland tvingar jag mig själv att göra det och då funkar det allt!
Ikväll är det inget mindre än innebandy träning, LIKE LIKE. Inte mer än så står på schemat.
Hoppas ni hittar på något mysigt såhär kvällen innan dagen alla väntat på hela veckan!
PUSS


Everyday is a happy day.

En snabb, ganska oangagerad bild på mig!
Jeans: Monki         Tröja: Monki           Skjorta: Monki        Halsband: Diva

Hahah känner mig lite som en monkinörd! nä men allvarligt  jag typ dör, jag älskar monkis kläder!
Idag ska större delen av kvällen ägnas åt läxor och skolarbete. Inte roligt, möglar sönder av tråkgihet.
Jag tror oxå att jag skippar baletten idag, jag mår himla dåligt. Fryser som en ko och huvudet dunkar
och halsen är igentäppt. Ännu mindre roligt. Och som grädde på moset hittar jag inte mina gymnastik skor
som är ytterst viktiga till imorgon, om jag nu är med på idrotten.
Efter skolan var jag med Ronja, när vi gick från busshållplatsen peka några killar på oss och jag hade kunnat gå och slå ner de, för jag tycker det är oehört fult att peka, jag stör mig på det nå så jävulskt mycket!
Nu sitter jag på facebook och chattar med schyssta vänner och proppar i mig huvudvärkstabletter och hoppas på att förmodligen bli en smula bättre! Hoppas ni mår bra, jag ursäktar för dåligt humör men jag är helt slut just nu!
Ha en fortsatt mysig kväll!
PUSS


Use your dreams to create something new.

Ganska nytagna och redigerade bilder.
Hej sweethearts!
Större delen av denna eftermiddag har jag spenderat med vackraste Ronja, och roligt har vi haft!
Fast kanske bara en SMULA osociala och typ NÖTER facebook!
Men det är vårat sätt att beskriva våran oändliga kärlek till varandra!<3
Dagen idag har varit en av de kanske roligaste på länge. Jag har skrattat mycket trots de sjukt trista
lektionerna. Vår SO:lärare gick typ igenom HELA läroplanen för år 7 tror ni jag höll på att somna?
Hon pratade om det som om det vorde nån jävla film, "det är erat eget ansvar" jag tror hon sa det ca. 1000000000 gånger!
Senare ikväll bli det innebandy eller rättare sagt om ca. 45 minuter. Låter GREAT i mina små öron
och jag planerar att gå och lägga mig typ 9 ikväll eftersom att jag var så otroligt trött imorse!
Nu måste jag kila, ska hjälpa till med middagen!
Älskar dig gumman!
PUSS


At school.

Hej!
Just nu sitter jag på skolan! Dani, Clara, Ronja och Ebba är på gott och blandat och jag orkade inte följa så här sitter med Lisa, Julia och Sara! Hahaa vi flummar på lite grann! Nu vill Frida skriva hej!


Heeeeeeeeeeeejjjjjjjjj / fridaaaaaaaaaa

Så där, nu har Frida provat blogga! Nu har jag inge mer att skriva!
PUSS


I can only imagine.

Alla bilder tagna av mig, jag har precis redigerat dom klart jag blev riktigt nöjd!
Nu ska jag nog gå ut, alltså utanför lägenheten och fotografera!
PUSS


Distance never separates two hearts that really care. For our memories span the miles and in seconds where there.

Mitt favoritställe i hela mitt rum, mitt smyckesbord. Jag har nämligen stor förkärlek till smycken!
Hej!
Idag har varit en riktigt mysdag med ronja, vi var och fikade på stan och sen var vi hemma hos mig och såg på torkel i knipa, så kung den filmen är! Det har regnat som satan men nu börjar det spricka upp och jag har planer på att gå ut och fota. Ikväll, eller ja vi kl.6, kommer moa och vi ska ÄNTLIGEN få se pirates of the caribbean 2
eftersom Moa inte sett dom! Själv kan jag se dom 20 gånger om, för de är så otroligt roliga!
Johnny Depp är grymt bra på att spela!
Bild på vad jag har på mig idag:
Jeans: Monki          Skjorta: Indiska        Tubtopp: Gina tricot           Smycken: Glitter, JC och Diva.

Nu ska jag panik ränka lite matte eftersom vi har typ "prov" imorn, sedan fota och sen myskväll med Moa!'
PUSS


Who's laughing now?

Bild på mej, inte nå smink eller nåt!
Hej alla!
Ikväll har ronja varit här hos mig, vi har chillat med godis, chips och läsk och på tv:n har filmen
"pirates of the caribbean on stranger tides" spelats och vi har snackat, skrattat och diskuterat
varför alla killar är så dryga och dumma och en hel del annat!
Nu sitter jag och diggar musik och högst volym newkid-jag gråter bara i regnet, så grym låt!
Har funderingar på att kanske gå och lägga mig, men varken mamma eller lars är hemma, så vet inte om jag vill vänta på dom innan de kommer hem!
Kanke ska ta och läsa några få sidor i min nya bok, eller kanske se film.
vi får se något mysigt blir det iaf! Förresten, det var inget fel på blogg.se det var jag som faila lite...
Hoppas ni har haft det lika bra som jag ikväll!
PUSS


Stand by me

Hej alla!

Nu har jag precis kommit hem från stan efter en helt amazing shoppingrunda! Jag, mamma och Kajsa (mammas kompis) fyndade helt otroligt snygga grejer! Kajsa som sa att hon inte skulle köpa något var värst av oss och hon köpte mest! Själv köpte jag:
Nya skor från din sko
Skjorta från indiska
Bok från akademibokandeln
2 ringar och ett par örhängen från JC
Eftersom att blogg.se inte fungerar ännu bloggar jag fortfarande från mobilen men det roliga är att det går svinbra!!! Ikväll står inget speciellt högst upp på listan, filmkvällen vart inställd men jag kanske ska vara med Ronja måste snacka med henne om det sen!
Här kommer liten bild på vad jag köpt idag och vad jag har haft på mig! Bilderna är sämst kvalitet men ni får nöja er med dom!
PUSS


Walk the line.

Hej sötnosar!!
Just nu sitter jag och myser på waynes coffe med toast, caffe latte och en macaron med mamma och hennes roliga kompisar! Grymt mysigt låter det i mina öron och det är det oxå!! Vi ska snart gå på stan och köpa lite grejer och sen kanske jag ska vara med Dani och vi kanske ska fota klasskompisar på badhuset när de gör volter och backflips och allt vad det nu heter. Ska bli jätteroligt!! Nu måste jag kila innan min mat blir kall!!
PUSS


Nevermind, I'll find someone like you.

Sorry för att jag inte bloggat, det var nåt fel på blogg.se för inläggen jag gjorde kom inte upp! Väldigt störande! Anyway idag ska jag på stan med mamma, just nu håller jag på att utöka min garderob så att jag har lika mycket kläder hos både mamma och pappa så jag slipper flytta emellan, som är grymt jobbigt! Annars ikväll ska fina Moa komma hit och vi ska se pirates of the caribbean 2 för vi hann aldrig se den förra veckan!
Det är typ fortfarande fel på blogg.se så jag kommer nog få blogga från mobilen hela dagen, så ni får nöja er med det!
Jag har vaknat ganska nyligt och jag ska strax äta lite frukost, är verkligen jättehungrig!
Hoppas ni får en mysig lördag, det är jättevackert ute idag, tänkte passa på att gå ut och fota!
Puss


RSS 2.0