The girl who walked.

Inget bloggande igår, ledsen! I varje fall var jag och fikade med Ronja, för bra älskar dig Ronja! Köpte mig även ett nytt halsband som jag är ytterst nöjd med. När jag så fridfullt ska somna samma kväll, ringer Fanny och Elina. Snackar med de i cirkus 15 min. Saknar er tjejer! OCH FANNY, DEN FINA LILLA UNGEN, FYLLER FJORTIS IDAG! 14 ÅR! HA EN AWESOME DAG ÄLSKAR DIG! (Älskar dig med Elina)
Idag har jag varit ut på isvägen med varm choklad, mackor, frukt, spark och för att inte glömma såklart tog jag med mig Ronja. Förstörde hennes mysdag, me gusta! Så det är vad jag ägnat mig åt hittills idag och vi har haft awesomely kul, bara 1 minus var att...de hade inte skottat upp någon isväg alls från stället jag skulle gå ifrån. Så med kanske 3 kg väska, storsparken, tjocka kläder, solen hettandes och i djupsnö gick jag och bar sparken eftersom de var så djup snö så man kunde inte skjuta den i ungefär 1,5 km. Det blev väldigt tungt efter ett tag kan jag säga.
Men vet ni? Det var så värt det. Jag gjorde det för Ronja. Och jag fick träffa henne, det var vad som betydde mest. För dig skulle jag gå över öknen, simma över hav, gå genom eld bara för att få träffa dig och skratta med dig. Älskar dig, en plats för dig kommer alltid finnas i mitt ♥.
Nu skriker hela kroppen efter vila, så jag ska mysa ner mig i min säng och titta på Harry Potter. Alldeles för bra!
Pussar

Bjuder på en över redigerad bild...

Hahaa, kul man har när man är sjuk. Skulle egentligen bara in och kika, men det slutade med detta. Utnyttjade picnik eftersom de ska "stänga", här är resultatet. Alltså, jag kom fram till att så många människor redigerar mycket och att nästan ingen är sig själv på bilder. Det är klart att det blir fint när man redigerar, men ingen kommer gilla dig mer för det. Vad har en bild emot ditt intre jag? Visa upp ditt riktiga jag på bilder, du kommer vinna på det.
Pussar

Sportlov

Har hunnit med en massa grejs idag. Allt från frukost till ett nytt halsband på stan. Har fikat med ronja my love, vad skulle jag göra utan dig Ronja?, och chillat på hägglunds med pappa ett tag. Le kamera är sönder, det blir inga bilder på några veckor här hos pappa...nöj er med webcam bilder. Är så trött vet inte vad jag ska göra. Jag ska gå bort från datan och göra nåt kul av mitt lov. Bra, inget kul inlägg. Men satfläsk vad jag längtar bort från denhär sliskiga staden, ner till Stockholm. Åh, vad jag längtar tills jag får gå omkring och kolla i butikerna, take away kaffe, snygga killar med stil och framför allt är jag så jävla glad över att Elina ska med. Helt random fick vi reda på att jag och min mamma och Elina och hennes mamma skulle dit samtidigt. Gud så kul det ska bli!
Längtar, längtar, längtar, längtar!!!!!!!!!!
Pussar

You know you're bored...

You know you're bored när du börjar ta random bilder med webcamen på cameroid. O yes, härlig start på sportlovet, en lugn härlig dag när jag får tid för mig själv! Nu ska jag allt ta att somna, är hemskt väldigt jättetrött!
Kramar

"You will not kill him, you will not kill me."

Hejsan, grymt seg dag. Har känts som år och dar! Nu är jag i varje fall hemma, käkar ostbågar och lever lyx eftersom att NU ÄR DET LOV! Åh va härligt, ska hinna med en massa skojj detta lov!
Ikväll ska vi äta på pappas jobb, hotellmiddag går väl alltid ner! I helgen tänkte jag shoppa, va me lite friends och även sova. Till veckan ska jag ut i skogen med fina vänner och på torsdag åker jag till stockholm för vintage shopping! Så awesome!!!!!!
Är speedad, har så mycket jag vill göra, men kan inte gör allt...får väl välja. Börjar med data+tv maraton i några timmar, kolla bloggar, 9gag. Lite top model, project runway och glee. Hell yes! Uppdateringen kanske blir ett litet minus under veckan, men det får ni alla leva med!
Pussar

Smink inlägg som avslutning.

Som avslutning på denna dag gör jag ett inlägg till, om min vardagliga sminking.
Bild 1: Ja, jag sminkar mig väldigt naturligt. Jag börjar alltid med lite ansiktskräm, för att liksom mjuka upp ansiktet. Sedan tar jag en minimal klick (jag tar inte alltid det) med foundationen i den avlånga flaskan. Den heter dream satin liquid och kommer från maybelin och år hemskt braig. Tummar upp för den. Jag tar alltid bara en liten klick och den utjämnar hyns ton. Den ser mycket mer matt ut, jag har alltid hatat när hyn ser glansig ut. Så den är underbar. Sedan tar jag lite "puder/foundation" från den runda burken med texten "bare minerals". Detta är himlen itself. Jag älskar den. Den ser så naturlig ut och ger en bra lyster och håller sig kvar länge. Så den vill jag att ni alla ska försöka köpa. Denna är dock inte min, det är min moders. Men jag brukar få andvända den för henne. Jag har alltid två lager mascara, eftersom att mina ögonfransar är långa, men står liksom rätt ut och inte är böjda naturligt, behövs två lager för att börja upp de. Jag andvänder aldrig ögonfransböjare. Så jag börjar med ett tunt lager med mascaran från max factor som är avlång och smal. Den lyfter upp ögonfransarna och gör de matta på ett fint sätt. Rekommenderar den! Sedan tar jag mascarn 4D grejset med silvrig kork. Den kommer från Loreal paris. Wonderfull!! Jag älskar den, mina ögonfransar blir knallsvarta, långa och borsten separerar fransarna skitbra. Det ser ut som om man har flera miljarder ögonfransar. Den är så hemskt bra, den är ett stort tips från moi!
Sen ser ni den bruna pennan, lite utsuddad och mobbad. Ingen rättvisa på bilden. Den är extremt bra, jag andvänder den inte alltför ofta, men det händer ibland. Färgen matchar mitt hår och ger fina linjer.
Sen på den sista bilden av de 2, hittar ni den älskade älskade älskade concealern jag andvänder som också är mammas är egentligen. Den är som en ninjaprodukt, en liten klick och finnen/andra saker man inte vill visa är historia! Den är magisk, den är så bra! Ännu ett tips från mig!
Vi alla vet att smink bara ger fler finnar. På bilden ser ni vad jag andvänder för att få bor dessa finnar. Den lilla flaskan med oranget/brun/whatever är från C/O gerd. Jag andvänder några fler produkter från C/O gerd, det görs typ i Jokkmok eller vad det nu heter och är gjort på bara naturliga grejer från naturen. Jag har en kräm/olja som är gjord på blåbär! BLÅBÄR?! det är så awesome! Och just den produkten på bilden avverkar finnar och andra gäster man inte vill ha i facet. Röset är från body shop och den blå från loreal är från åhlens. Body shop är ju bara för bra, älskar alla deras produkter. Vi har många hudkrämer därifrån, går typ runt och sniffar på de. Luktar himmmelllssssktttt! Ja, de två gröna flaskorna är till för att ta bort smink och rena huden på grunden och krämen (den gröna med texten "tea tree") botar också finnar och renar huden på grunden. Och sedan den sista vita flaskan från body shop är bara vanlig kräm, huden blir mjuk som en barnrumpa efter att man användt den! Lovely! Alla dessa är tips från mig!
Sådärja! Tänkte visa även resultatet någon gång, hade tyvärr inte orken att börja sminka mig på kvällen och visa hur det blir. Nu hörni, ska jag borsta tänderna och sedan skriva lite och sedan SOVA.
Yesbox, love it!
God natter igen! Pussar

Sova

Lite smårandom bilder.
Min nacke, min rygg, mina ben, min rumpa, mina armar, mina händer, mina fötter, allt. Ingenstans har jag inte ont. Just nu är det jag som rules the house. Familjen rymde till mammas friend. Jag lyssnar på musik just nu, tro mig det kommer jag inte göra speciellt länge till. Är hemskt väldigt trött. Tänkte sikta på att hit the bed kring 9. Har en jobbig fredag framför mig imorgon, den älskade sovmorgonen går till spillo på grund av utvecklings samtla. Ska inte säga att jag är nöjd direkt. Men skolan har ju sina nackdelar. Ja, hörni nu tackar jag för mig. Ögonen är knappt öppna längre! Gonatt gullungar!
Pussar

PRISE THE LORD

PRISE THE LORD! Den varma chokladen står på svalkning, muffinsgrejset också! Efter en sådanhär dag vill jag bara visa tecken på liv! Aldrig mer 1,2 mil på längdskidor, hela kroppen blir som död. Man blir inte anfådd, men kroppen blir som spagetti. Helt jävla sjukt! Nu ska jag ta på mig de mysigaste tofflorna jag har, dricka varm choklad, ta fram godis och titta på Glee. Underbart säger jag bara! Dock träning senare ikväll...men jag överlever nog!
Pussar

"You should be dead by now."

Har varit en strålande vacker och skinande dag när jag och Ronja testade (på idrotten) att träna lite längdskidor inför imorgon. De 1,2 två milen regerar stort över den lilla rundan på cirkus 2 km vi tränade på. Och vid två höll jag personligen på att dö av värmeslag och för mycket kläder. Holy shit, man blir sjukt varm när man åker längdskidor. Ja, men nu har jag bara imorgon att se fram emot och sedan kan jag vila i en hel vecka. The sportlov is here! Jag tror jag ska försöka lägga mig inom loppet av högst två timmar. Jag har pluggat nästa ända sedan jag kom hem, men jag fattar liksom inte HUR man "pluggar" matte? Jag menar, alltså det är klart att jag vill få så bra resultat som möjligt, men jag kan ju inte plugga ordentligt för jag har ingen aning om vad som faktiskt kommer med på provet? Det gör man ju aldrig, men matte? Jag har inga repetitions uppgifter alls, har inte fått några av vår lärare. Ska jag gå igenom hela matteboken då igen eller? Fuck no! Så jag har tränat det jag kunnat och vi får allt hoppas på det bättre. Spanskan sitter som fastnaglad i hjärnan, men jag har småproblem med att skilja på vissa verb. Men de lär jag mig snabbt. Så just nu har jag faktiskt lite ledigt! Belönar mig själv med ett avsnitt från Glee var 40:e minut. Det är ett tips från mig! Belöna er själva när ni pluggar, det bilr så mycket lättare! Och när man pluggar MÅSTE man ta pauser, smälta allt och sedan fortsätta! Dagens tips from moi! Ja hörni, detta inlägg tog cirka 10 minuter, så där är Glee avsnittet tio minuter längre bort. Usch, jaja. Nu ska jag försöka sätta de sista verben i spanskan, läsa igenom min svenska bok och sedan kolla igenom matten igen.
Pussar from pluggisen

"You have sent him to his doom."

Årets 3:e semla för mig detta år! Alltid lika gott skedde dock en allvarlig opertaion, mer känd som "operation smela". Jag äter nämligen inte mandelmassa, usch och BLÄÄÄ. Så denna var tvungen att opereras ut ur semlan. Efter som jag gjort det x antal gånger förut, gick det fort. Mission fullbordat. Och på andra bilden ser ni bilden på min fina guns n roses tröja. Eller mammas, men jag andvänder mer än henne. Jag är typ käärrr i den, så grymt fin. Matchade denna med en stickad, ljusbrun kofta och mina nya blåa cheap monday jeans med hög midja som jag fick igår. Åhhh, de är så hemskt fina, men jobbiga att gå in. Sitter klistrade som klister mot benen. Inte kul!
Ja, nu måste jag fortsätta med spanskan, provet är ju på torsdag! No time to lose!
Pussar

Kör med lite nytt!

Tjaow, ny header! Ser du den inte? Klicka on da F5!
Kram

Fet Tisdag eller fetisdag?

F
Två snabba from my konto på instagram! I brist på andra bilder liksom!
Idag har jag haft en hemskt bra dag på skolan! Har haft extremt jättegrymtroligt med Lisa, Ronja, Julia och Sara m.fl, var ett bra tag sedan jag har haft så roligt. Vi har spelat kort, handlat godis, matat varandra med pannkakor och skrattat en hel del. Man mår alltid toppen när man är i närheten av de.
Efter da skola var jag med den underbaraste Ronja, vi fikade och kollade runt på stan. Ronja är allt en sann vän, hahaha jag har så hemskt skitroligt med dig! För alltid gumman, älskar dig. Glöm allt, jag kommer alltid finnas där för dig, oavsett vad andra säger.
Just nu sitter jag och sjunger lite för mig själv..eller ja, det gör jag typ precis exakt alltid. Haha, alla störs sig på det, så är jag så jävla dryg och slutar inte när de säger åt mig...mohahahahah! Men ingen bestämmer väl när jag ska sluta sjunga? Ne, precis! Haha, bara så ni vet, jag kommer aldrig sluta sjunga! ;)
Jag skulle kunna tänka mig att ta sånglektioner, skulle vara grymt jättenajs!
Ikväll ska jag skippa baletten. Jag har mycket plugg kvar och så ska vi typ åka och fixa skidor till klassikern på torsdag. Tjihoo!!
Nu ska jag dra, maten är snart klar!
Det är ju fet tisdag idag! Eller heter det fetisdag? Har alltid undrat..ni kanske ser de på överskriften..orkade inte gå igenom alla repliker i sagan om ringen filmerna för att hitta någon bra, så tog vad jag verkligen kände för och det blev detta! Hoppas ni alla äter minst fyra semlor var, det kommer jag göra!
Pussar

"Find them."

Random bild från i julas, jag har många bilder från när jag var ut och fotade i lördags men det känns så himla
tjatigt att bara lägga upp dom hela tiden!!
Trabajar, Bailar, Bailo, si, me gusta, que tal, no, tengo, tienes, vivir ut och in, upp och ner! Så har min eftermiddag sett ut hittills. Pluggar som en apa till provet på jueves, om någon lista ut det..hursomhelst är det på torsdag, tror jueves stavas så...är mycket bättre på uttalet. Men stavningen sitter oftast väldigt bra, men det var sjukt länge sedan vi jobbade med veckodagarna! Måste kolla upp det någonstans! Torsdag kommer vara "the day of pain". På morgon har jag matteprov, lektionen efter spanska prov, lektionen efter troligen svenska diagnos och sen hela härliga eftermiddagen ska vi ut i skogen och köra de älskade 1,2 mil på längdskidor. Yes yes!Jag menar, varför inte liksom? Kommer vara helt slut efter den dagen, plus träningen på kvällen. Oh my GOD.
Idag har jag bara haft en lektion! På förmiddagen var jag hos da doctor och checkade anstränings astman. Gudars vilken tid det tog! Vi satt i flera timmar, därför missade jag ungefär halva skoldagen. Det var faktiskt väldigt frustrerande. VÄLDIGT. Jaja, whatever. Ska försöka dra med syrran ut och ta en liten bild på vad jag har på mig denna dag, det måste jag ta mig tid till. Jag menar, jag har flera dar på mig innan torsdag! Det är lungt! Men spanskan ska jag fanimig klara, så det är bara att fortsätta. Idag ska vi även uppträda med da skolkör, hell yeah! Gud va kul de ska bli! Efter det är det träning. Kan knappt bli bättre. Nu ska jag fortsätta med spanskan!
Adios amigos!


"Keep it secret, keep it safe."

Hoolaaaa!
Today it is storm ute, so jag stay inside doing nada. Eller det sista var väl inte riktigt sant. Det var nog lite med en dröm. Jag städar lägenheten och pluggar. Mm, va kul! Men som tur är är jag klar med det mesta nu, så jag ska no plugga lite mer nu, allvarliga stuffs u know! Annars ska vi och äta hemmagjord palt hos mormor idag! Åh, längtar som ett as, ska bli så sjukt gott!! Annars vakna jag kring nio, kände mig utvilade och kikade på Glee. Det är så himla bra, vet inte vad jag ska göra! However, nu ska jag fortsätta med mitt!
Hoppas ni får en toppendag!
Pussar

"You give this to me?"

Ler ett besvärat leende trots att jag inte vet att jag kan. "Always smile, it's the second best thing you can do with your lips", så why not give it a try? Haha, kvällen har inehållit apigt mycke skratt och glada miner. Även många skrik, halvgråtande tjejer var i Danis hus efter mörker kurragömma. Låt mig göra detta enkelt: Danis hus har 6 våningar, vi släckte ner hela skiten och det var två som letade efter de som gömde sig. De som gömde sig fick hoppa på bakifrån, göra läten och smälla i dörrar och sådant. Kan ha varit ett av de mest skrämmande moments in my fucking life när jag och fanny fick leta. Aldrig mer bastun igen, eller hur Fanny?
Och jag kollade nyss på Melodifestivalen om det ens kan kallas så längre. GUBBEN pratade! Han SJÖNG inte. OCH LÅTEN VAR SÅ HEMSK! Är Sverige SERIÖSA att de väljer bort Snyggmattias mot en överfoundationerad gubba som pratar? Jag menar skärp er? KOMIGEN?! Han får sjunga hur extremt mycket han vill, men ärligt?! Alltså, om de vinner Melodifestivalen och får "representera" Sverige i finalen hoppas jag från bergnäsbron när det är vinter och isigt med huvudet först. Om de representerar Sverige kommer vi nog aldrig med i Eurovision song contest igen. Punkt och slut.
Nu vet jag att jag är lite kränkade, men som kvinna i samhället och en del av denna värld har jag rätt att säga vad jag tycker. Ja, imorgon så blir det inget med innebandyn eftersom klass 2 varning har utedelats. Man ska inte köra, har de varnat oss. Så stay at home, chilla, städa (TJOHO), plugga. Och en kväll efter en sådanhär drabbning i musikvärlden ska jag snart lägga skallen på kudden och somna in så sött. Låter perfa!
Ha en bra kväll!
Kram

"What do you see?"

Ett smakprov på några av de hundratal bilderna jag och syrran tog utomhus idag! Kallt som satan och blåste gjorde det även. Och då snackar vi inte lite!
Dagens på dessa bilder:
Brallor: Bikbok Skjorta: Carlings Stickad kärlek: Carlings Pannband: Monki Smycken: JC, Kappahl och Gina.
Yes babes, nu ska jag byta om till 4-åring stil för att sedan ge mig av till Dani!
Grymt bra dag! Hoppas ni får en kanondag!
Pussar

"The last journey."

Godmorgon skönheter! Denna dag kan omöjligt ha börjat bättre. Slog upp mina små ögon kring 9, och sedan dess har jag hunnit titta på 3 glee avsnitt och ätit hemgjorda potatisbullar med bacon, smoothie och macka med krov. Ärligt vad gott det var, helt hemskt mumsigt. Kommer inte behöva mat förrän senare ikväll. Nu är jag hundra kronor rikare, ska på stan och handla lite hemligheter. Nämligen så att Dani har kalas ikväll, så present ska jag köpa till henne. Jag är hemskt spänd eftersom alla ska klä ut sig till småbarn och prinsessor och sånt man hade när man var liten! Åh, gud vad roligt det ska bli! Ska försöka fota senare sår får ni kika på hur jag ser ut. Om jag hinner ska jag gå ut och fota outfit också, måste bara be syrran med hundögonen. Vi har inget satans stativ för vårt är sönder...så sjukt jävla jobbigt! Ursäkta språket. Nu ska jag dra, har mycket att göra idag!
Jag ska även spela innebandy sammanddrag med finaste laget imorgon! Så skönt att träna igår, helt ärligt. Och som sagt, jag har börjat kolla på Glee, är på season 1 nu och på avsnitt 7, det är grymt bra! Jaja, nu ska jag dra!
Vad ska ni göra i helgen kärste vänner?
Kramar och pussar!

"That future is almost gone."

Vilken jävla skitdag detta har varit. Det enda som möjligen var bra var väl när jag och Clara agerade mat tanter i matsalen. Snygga var vi! Du är för bra Clara! Resten har bara crashed and burn. Dock lyckades jag få till ett jävla bra resultat på provet, oh yeah. Nu ska jag snart byta om, kolla på Top model och sedan dra till träningen! Hoppas ni har haft det bra idag.
Nu ska jag dra mig tillbaka.
Kram och puss

"You shall not pass."

Here you go, some pics jag tog för nån vecka sen. Hittade de på datan och tänkte "varför inte?", så jag har ägnat någon timme åt att redigera nästan alla (var typ över 100!), så nu har jag annat än bara sommarbilder att bjuda på. Nog är vintern vacker alla gånger, men titta bara på sommarbilderna högst upp. GE MIG, gud så fagert och underbart, varmt och allt fint. Vill ha, men vintern är också väldigt fin. Hela Sverige liknar alltid en stor enda diamant som glittrar i ljuset från solen, då den lyser på oss vill säga, som den gör alldeles för lite under vintern om ni frågar mig!
Idag har varit en ganska kass dag. Hyper som få dock, men även en dag som har gett mig en ordentlig funderare. Gick hem forever alone från skolan, gjorde en smoothie like a boss och sedan har jag bara varit för mig själv och begravt mig i mina tankar. Jag har läst ut böcker, halvsovit, kollat på glee, top model och project runway. Fällt en och annan tår. Städat rockys bur, mindre trevligt dock, och nu väntar mumsig middag med familj. Blir nog även film och glass, Ben & Jerry's in my HEART och kanske en chokladboll. Ska också packa eftersom jag ska iväg till mamma imorgon. Halsen mår fint, det river lite i den nu, även fast jag inte pratar något alls. Har dock sjungit för full hals hela dan. Kan ju bero på det kanske? Ikväll ska jag njuta av en lång, varm dusch, fan va skönt helt enkelt. Skulle kunna duscha i ÅR, men det blir man väl dock mindre frisk av.
När jag ändå är på blogghumör kan jag ge er 5 snabba om saker jag avskyr:
1. När man är ute och fotar på vintern i -25 och att fota med vantar är totalt uteslutet, det går inte! Så fingrarna blir ungefär som genomfrysta fiskpinnar på två sekunder och när man har guldläget till värsta fotot, reagerar inte fingrarna när man ska knäppa det, för att? Jo, det är så stelfrusna! OHH så irriterande!
2. Folk som kittlar mig, take your ass. Åh, gudars vad jag avskyr när någon kittlar mig! Skriker högt som en stucken ko och gris på samma gång. Och personen som gör det bara skrattar...åh, vad arg jag blir på sånt!
3. När man har en soda stream (antar att alla vet vad det är) som jag har, känner man sig extremt frän när man står där och bubblar vattnet och när det liksom pyser, man bah: Fuck yeah, och sedan när man ska smaksätta detta vatten till tillexempel cola och man ska hälla från en liten kork från flaskan med smakmedel till den med vanligt vatten. Det är extremt jävla svårt, man missar ungefär HELA flaskan med vatten och lyckas med några få droppar. Resultat? En inte riktigt lika cool människa och en vattenflaska(bubbelvatten) med 3 droppar smakmedel. Cool/Epic level? 0,0000000000. Gör detta på egen risk, säger jag bara!
4. När ringarna man har på fingrarna fastnar i tröjan. SUCK. Hur många gånger händer inte detta per dag?!
Och vad händer? En skitsnygg tröja turns to a trasa. Adjö och kaputt!
5. Dendär förbannade hårslingan som ständigt faller framför ögat och du måste gång på gång irriterat sätta den bakom örat. Detta slutar med att frisyren som låg så bra hemma innan skolan, slutar ihoptjorvat i en klumpis svans i nacken men varenda hårslinga stramandes så att INGET faller ner i ansiktet på dig. Men ändå så händer det. Resultat? "JAG KLIPPER AV HÅRET NÄR JAG KOMMER HEM"
Nu ska jag dra!
Pussar

"I wish nothing of this had happened."


Hola amigosgullungar, idag hade vi oväntad sovmorgon, som ingen hade berättat för mig. Så pappa väckte pappa mig och jag vaknade förvirrat och med mycket hög IQ började jag borsta tänderna när jag var på toa och sedan efter detta (fortfarande med lika hög IQ) gick jag och la mig igen? Logik någon? När man vaknat till ordentlig av en och annan bitchslap på mig själv, då började Ronja yra om att jag skulle logga in på skype.
"Wow, hon måste va jävligt borta på morgonen med tanke på hur jag var", tänkte jag. Sedan förklarade lilla Ronja med pekfingret i luften att vi hade sovmorgon...kände mig aningen idiot förklarad efter detta!
Men skönt var det iallafall att få känna att man inte behövde stressa iväg till skolan.
"Friluftsdagen" så kallat, har varit sådäääär. Inte galet skitkul, inte dödligt aptrist. Bryqanyl eller vad det nu heter, testade jag och de funkade!!!! Halsen gjorde inte riktigt lika ont!! Gud så happymoment det var!
Nu ska jag plugga på till det MÖRDANDE provet imorgon, nämligen matte. Någon som skulle vilja byta liv med mig den timmen? Nås på sms!

Pussar

"If you can't do it, no one will."

Glad alla hjärtans dag. Älskar er.
Ja, denna dag, mer känd som "forever alone" dagen, är inte något speciellt när man inte är i något förhållande. Så dagen har varit skithärlig, jag tror jag aldrig skrattat så mycket på någon lektion som på musiken denna dag. Jag skratta tills rösten försvann och tårarna bara rann och rann längs kinderna.
Idag tog jag modet till mig och sket i sminket. SÅ JÄVLA SKÖNT! Kommer upprepas många dagar!
Jag och familj har nyligen käkat mysmiddag, en variant på tacos. Gott som satan! Nu ska jag duscha och baletten ikväll blev bara kraschade planer...vi var till doktorn och kollade upp min hals, han trodde starkt på ansträgnings astma...JIPPIE! Så nu har jag fått en fin liten tub som är ful och vit. Usch och fy. Han gav mig råd om att vila idag och köra igång imorgon istället då vi har innebandy och skridskor HELA dagen! Vi får se hur det går, men jag hoppas! Håll tummarna för mig!
Nu ska jag duscha, sedan ta plats i soffan för att se film!
Hoppas ni får en mysig Valetines day!
Pusss

"All shall love me and despair."

Idag har varit en bra dag, bortsett från att jag var oförberedd på SO provet som var idag...som tur var hade jag en undanflykt. Jag hade inte gjort klart alla uppgifter man skulle va klart med. Jag blev även medveten om att NO testet är imorgon, jag fick skjuta upp matteprovet till Torsdag och spanskan/engelskan är lungt. Dock rekordvecka med prov för mig! Så nu tyckte jag att jag förtjänade en paus efter mitt 4 timmars pluggande med paus för mat och toalettbesök. Så nu har jag i stort sett memorerat alla sidor i SO boken och NO boken...hoppas bara det sitter kvar när jag sitter med pennan i handen och paniken växande i klassrummet bland 25 andra människor som bara stressar mig. Testade även att göra en mobilblogg, men nejdå...mobilen tillät mig inte.
Anledningen till att jag inte springer runt på innebandyplanen jagandes efter en boll som en hund är att min hals inte riktigt vill sammarbeta ännu...jag testade nämligen idag på idrotten och halsen gav upp. Vi körde badminton, vi sprang NADA. Och halsen ville inte. Det gjorde så ont. Men jag körde ändå. Stränga order av pappa, ingen träning idag...troligen missar jag baletten imorn, om jag inte tar det försiktigt förstås. Jag går nog dit ändå, vill inte missa något viktigt, men tar det lungt är nummer 1 på listan! Pappa misstänker någon astma, HOPPAS INTE!!!!!! Vill inte ha de!!!
Jaja, nu ska jag tvätta mig, dunka mer musik, sedan krypa till kojs, läsa igenom allt igenom, bli förhörd igen, tänka igenom allt i skallen och sedan sova!
Kram kram




"Fly you fools."


Saknar denna härliga tid♥
Nu har en trött,ledsen men nöjd Esther anlänt hem för ca. 60 minuter sedan. Har hunnit packa upp, och tro det eller ej MEN jag har rotat runt i farmor och farfars gamla garderob, full me kläder de hade för länge sedan! Så jag har officiellt blivit ägare av 3 skitfräcka jackor!!!!! För det första har jag hittat en kappa, en riktigt skitfin (tycker jag) och den är av det exklusiva märket Henry Lloyd (!!!!!!!!!) och jag fick ta den bara rätt upp och ner. Sen hittade jag två DÖSNYGGA skinjackor i oversiza modell, så jävla fina rent sagt! Perfekt till sommaren!
Men dock gjorde vi det STORA missen att lämna kameran i våran HYRBIL nere i STOCKHOLM. Tro mig, jag har fällt tårar för detta, men jag lever och är frisk och likaså min familj/vänner. Så inga nytagna bilder denna vecka, om ni vill ha fina och suddiga web cam bilder ska jag fixa det! Annars bjuder jag på bilder från Gotland och kanske gamla bilder, alltid lika roligt att titta på! Imorgon väntar skolan, jag ligger efter ordentligt eftersom jag var sjuk och ledig HELA förra veckan, som tur är hade jag med mig SO:n hem av någon konstig anledning, så det är nog det enda jag inte ligger efter i. Det enda jag behöver göra är att ta reda på engelska läxan, no läxa (om vi har nån?), spanska läxan, när jag ska göra matteprovet, hur jag ska träna inför det andra SO provet som jag missade, vad som hände i goal förra veckan, vad jag faktiskt missade förra veckan och VARFÖR jag måste göra matteprovet till veckan? Jaja, det är inte så hemskt som det låter, jag hoppas att någon av mina vänner kan hjälpa mig med engelskan, spanskan, vad som hände i goal osv. Det kommer gå bara fint!
Nu ska jag duscha, läsa igenom SO:n och sedan sova! Längtar efter min egna säng..det är något speciellt med att sova hemma i sin egna säng, vet inte varför!
Ha en bra kväll!
PUSS

5 snabba

5 snabba fakta ger jag er härnerifrån Värmland, jag saknar er alla jättemyket och helgen har varit awesome, verkligen AWESOME! Här kommer de:

1. Okej, jag fattar inte människor som INTE äter upp pizzakanterna på pizzan?! Jag menar HALLÅ, det är ju det som är godast liksom?! Skärp er!
2. När jag reser från ställe till ställe byter jag dialekt. Nu när jag är här nere i Värmland anpassar jag mig till deras dialekt. Det är hemskt jobbigt, om jag ska säga det rakt ut...
3. Jag är en sådan tjej som tänker på ALLT på en och samma gång. Jag kan inte lämna något åt sidan, allting måste få en lösning innan jag kan koppla av.
4. Människor som sover på kuddar som är hårda är inte så normala om ni frågar mig. Jag menar golvet är väl ändå bevkämare än en platt, stenhård kudde? Fluffig och mjuk ska kudden vara, end of story.
5. Varför ska det vara så extremt jävla svårt att göra en kullerbytta?! DET GÅR JU INTE, man bryter ju nacken av sig?! De som kan göra en kullerbytta är på epic pro level 900000,00000000 enligt mig. Det är så hemskt svårt, det är liksom krångligt....men akrobatik har aldrig varit min grej....

Sådärja, nu ska jag mysa ner mig i sängen och sedan sova! Imorgon vänar en LÅNG och jobbig hemresa, bloggar kanske lite från mobilen på vägen, vi får se. Just nu vill jag bara soooooooooova!
Kramar


"Instead of a dark lord you will have a queen not dark but beautiful. Terrible as the dawn."

Improviserar. Ska åka härifrån mamma till my father om 5 min. Bästa reseoutfit? Ziperall alla gånger. Så den har jag myst ner mig i och mitt hår står på ända sen jag duschade för nån timme sen. Yvigt och lockigt. Det vli jag denna bedårande dag! Jag kommer sakna alla, men samtidigt så ska det bli skönt att få komma till Värmland och alla släktingar osv som jag har där! Planet går kring 1, så vi ska bara hem till pappa, packa om och sedan åka. Jag har laddat hem kilon med ny bra musik från itunes, så ingen tvivel om att jag kommer lyssna på musik!
Jag ska nog klara mig ganska fint! Om jag kan skriver jag så mycket jag kan, blir nog mobilblogg oftast!
Kommer sakna er..
PUSSAR!

"I wish none of this had happened."

Har lite att göra, här får ni 7 snabb rolig fakta om mig!
1. Att äta makaroner UTAN smör är fullkomligt omöjligt, jag gillar oftast inte "fettiga" maträtter. Men makaroner utan smör, my ass. Aldrig att jag inte äter utan smör, aldrig aldrig aldrig.
2. Jag är den personen som häller ungefär en tredjedel av flaskan med tvättmedel i kastrullen när jag ska diska. Det går så mycket fortare och bli renare! Smart? JAPP!
3. Jag skrattar så oerhört mycket åt 9gag.com så ni skulle inte ens att ni skulle kunna gissa. Det är precis precis på pricken min humor.
4. Jag kan INTE äta Felix tomatketchup, det GÅR inte. Därför äter jag Heinz tomatketchup eller vad den nu heter. Många anser att det inte är någon skillnad alls, men det är SÅ stor skillnad. Extremt stor skillnad, galet stor!
5. Jag är känslig för alltför kryddig mat, det är inte speciellt gott...alls. Inte ett dugg faktiskt.
6. Jag har aldrig haft ett riktigt förhållande. Och jag är inte typen som går runt och hånglar upp den första snygga jag ser. Blyg är jag också. Jag väntar på den rätta helt enkelt. Alla har en själsfrände i denna värld.
7. Jag har extremt tur. Har aldrig blivit stucken av en geting, humla eller nå sånt. Självklart har jag blivit stucken av myggor osv, men de är mer åt monsterhållet.
Då vet ni, fler kommer i nästa inlägg!
Kram

"Go back to the shadow."


Lyckades med en bild, besvärat och ansträngt leende.
Strålande vacker dag, när en trött och utslagen Esther slog upp ögonen. Jag kände en ordentlig släng av hosta och snor. Halsen skrek och kroppen sammarbetade mindre bra. Så jag sitter halvdöd i soffan och gosar med mina sagan om ringen filmer. Just nu spelad 3:an och jag kan inte hejda tårarna. Filmerna är så bra att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Det var ett bra tag sen jag läste alviska. Herregud, jag har inte gjort det på hur länge som helst. Jag måste leta upp tråden igen och fortsätta. Språket är så hemskt vackert och betyder så otroligt mycket för mig. Jag önskar att filmerna var verklighet. Filmerna gör mig fri. Om det bara var på riktigt. Jag ska fanimig ta och flytta till Nya Zeeland (där filmerna spelades in), köpa upp hela området där de spelades in (hobbit stan finns faktiskt!!!!!!!!) och därifrån skapa landet Middle Earth som i filmerna. Alver, Hobbitar, Språken, Inga orcher, människor, hästar, talande träd, örnar, vackra skogar där skogsalver lever, gruvor där dvärgar lever, de vackra kläderna, vackra vattnadal, magi, trollkarlar, ALLT. De skulle vara så oerhört ballt. Någon dag när jag är så rik att jag kan göra precis vad jag vill ska jag göra detta. Åtminstone försöka. Jag ska göra allt jag kan.
Just nu är humöret långt borta i helvetet, vet inte vad jag ska göra. Jag längtar bara efter att få komma bort härifrån, få träffa min släkt och mina fina vänner nere i Söder. Jag längtar till Vintage resan då jag får åka till Stockholm, jag är född i Stockholm, och då mitt hjärta får komma hem. Jag mår så bra i Stockholm. Känner mig liksom hemma, så det ska bli skönt. Här i Luleå känner jag mig mest vilsen och ensam. I Stockholm betyder allting mycket mer för mig, mina äldsta och allra bästa vänner har jag i Stockholm. Jag saknar de mer än någon av er kan föresälla. Nu ska jag fortsätta grina hejdlöst åt mina älskade filmer och gömma mig under min blåa gosiga filt.


"Whatever happens, stay with me."

Säkert lagt upp den förut, men bilderna från kameran laggar just nu. En trött men glad Esther skriver, bara för att jag kände för att uppdatera. Hela kvällen har jag tittat på 'det okända', kanske inte så populärt. Men jag har alltid varit inspirerad av övernaturligt. Får väl se hur det går med att sova inatt. Ibland vill jag ta reda på om det verkligen finns. Jag har själv varit med om liknande saker, sett människor, hört röster, känt närvaron. Man är inte så kaxig då. Därför sover jag nästan alltid med en lampa tänd. Förlåt, jag vet. Men jag kan verkligen inte sova utan lampa. Det går inte. Jag kommer liksom inte till ro. Förut kunde jag inte sova en hel natt. Men nu kan jag sova hela nätter, men innat får vi se. Är lite uppjagad.
Nog om detta, jag önskar er alla en god nattsömn och främst till mig själv. Vill ju kunna överleva morgondagen, har mycket viktiga lektioner imorgon, många genomgångar till prov under de kommande veckor.
Kram

"Dark have been my dreams"

Random.
Hej hörni! Idag har jag spelat väldigt mycket Just dance 3. Först en hel del på morgonen och nu på eftermiddan med fina tjejer. När jag satt alone hemma i lägenheten eftersom det var så skitkallt att jag inte orkade gå iväg till Ronja för att vara med henne och Dani, ringde Ellen och frågade om jag ville vara med henne, Bella och Hanna. När jag beklagade detta och sa att jag var hos mamma i stan, insisterade de och blev skjutsade hit till mig. Så jag har varit med dom några timmar. Gud så vi har skrattat, fina vänner detdär! Dansat mycket, eller hur hörni?
Nu ska jag fortsätta trycka chips och dricka läsk!
Kram

"If you can't do it, no one can."

Fuck this shit, nu skiter jag i fotandet. Det är minus 25 ute, så fuck it! Nu kryper jag ner i min Ziperall, drar på mig mina tofflor för att spela samma awesome låt om och om igen i min väntan på Daniela medans jag dricker läsk och käkar glass. Då vet ni!!
Puss

"Why can't he fight for those he love?"

Ni är för bra. Och tro mig, det var längesedan vi tjockade såhär mycket. Allvarligt talat, gud va vi åt!!!
Hursomhelst, jag vill bara att ni ska veta att ni betyder och att jag älskar er, denna kväll ska vi göra om. Det blev inte många bilder med min kamera, ska försöka sno några från Julia som fick en hel del.
Jag vaknade för ungefär en och en halv timme sedan och trodde lycklig som få att klockan var 11. Men nejdå, den var 9. Men planer har jag för denna dag. Börjar bli trött på min header, vilket tyder på att här ska fotas!
Ska släpa med mig syrran ut och ta bilder, denna gång lite fler på henne också..hehe. Ska anstränga mig för att bilderna ska bli bra denna gång, förra gången tog vi säkert över 100, men kanske 30 vart bra. Så nu ska jag verkligen försöka. Har även bestämt mig för att spara min veckopeng till Stockholm, vi får väl se hur det går med de...är oerhört dålig på att spara pengar kan jag säga.
Nu ska jag for once and all byta från nattlinne till vanliga kläder och sedan äta en hejdundrande god frukost!
Förresten, är den någon som vill höra mer av min berättelse? Isåfall kan ni skriva på fb, blogresponse, säga det till mig irl, ANYTHING, så ska jag försöka fixa de!
Kram

"The same weakness."


Kan verkligen inte le med tänderna, jag ser så fejk ut...men ingen annan bra bild har jag just nu, och kameran är på laddning. Så det får bli denna! Snart ska jag åka till Dani, jag har bara lite att göra så gör ett snabbt inlägg!
Ja, vad ska jag säga då? Jo ni förstår, vi kommer tjocka godis ikväll, och då menar jag TJOCKA. Ska ta bild på allt så ni får se och häpna. Jag kan säga att jag är dödligt kär i One direction, speciellt Niall och Harry. Men vad ska jag göra? Jag får nöja mig med Danny och Darin. Jag kan säga att jag är dödslycklig för Vintageresan till Stockholm, jag kan säga att jag är i behov av nya kläder, jag kan säga att jag är forever alone på Alla hjärtans dag, jag kan säga att jag inte kan sluta tugga tuggummi på skolan, jag kan säga att jag är beroende av Lypsyl, jag kan säga att facebook tar halv tiden av mitt liv, jag kan säga att jag är hopplöst kär, jag kan säga att mitt självförtroende inte är det bästa, jag kan säga att jag älskar att måla, jag kan säga att jag är tokig i Tacos, jag kan säga att jag är fullständigt komplett galen, jag kan säga att jag ser ut som ghajfgvkfjbgveri när jag gäspar, jag kan säga att jag har sveriges jävla humör och bli hur sur som helst men ingen, nästan ingen har sett mig sur, jag kan säga att jag älskar mitt liv det går ju ändå inte att byta så det är lika bra att älska det så gott det går och det gör jag, jag kan säga att jag inte är personen som häver ut alla mina funderingar så alla hör utan ajg går hellre runt och tänker för mig själv, jag kan säga att jag är fantastiskt skådespelerska (hahah), jag kan säga att jag är oerhört blyg, jag kan säga att jag älskar att fota, jag kan säga att jag älskar att blogga, jag kan säga att sova är något jag älskar mer än ni någonsin kan föreställa er.
Nu vet ni mer om mig. Men det finns mycket kvar. Ni kan inten ens ana.
Puss

"You will meet the same evil, and you shall defeat it."

Inte varje dag man tar hem DM silvret, hemskt bra spel tjejer! Vi alla kämpade som oxar och vi lyckades bra, men inte tillräckligt. Men silvret, det är stort. Som lagkapten fick jag ta hand om pokalen ett tag framöver, den står brevid mig just nu på bordet. Glänser gör den och den är förjävla fin helt enkelt. Ikväll blir det pizza och sedans ska jag hoppa i fyrsprång iväg till Dani för världens mysigaste tjejkväll med de bästa! Längtar! Nu ska jag ta mig en lång dusch och sedan bara ta det riktigt lungt med tanke på att jag inte skulle spelat idag, ni förstår jag är sjuk egentligen. Men vad gör man inte för laget?! Laget före jaget, alla gånger.
Usch, nu måste jag skynda mig att duscha innan jag försurnar hela lägenheten med svettlukt, HAHA!
Och nu kom mamma in precis och informerade mig om att jag och hon ska ner till Stockholm på Vintage resa och shoppa arslet av oss! Dagen kan inte bli bättre, älskar dig mamma!
K r a m

"He's fading."

Världens mest uppladdande frukost har jag, Esther Jonsson, precis tryckt i mig. Skulle behöva resorb också, men jag tror tyvärr inte att vi har det...minusgraderna ligger iallafall på ca. 29 och jag tjoar för att det är under 30! Snart ska vi åka iväg till Boden, jag är hemskt taggad, adrenalinet pumpar i hela mig. Dock är jag "sjuk" men jag tänker spela ändå, får väl se hur det går. Jag ska åtnimstone stå upp för laget som lagkapten och spela för mitt liv, bara så ni vet!
Skriver mer senare, jag kan inte koncentrera mig på vad jag skriver så taggad är jag! Ska nu spela musik på högsta volym och bli ännu mer taggad!
Kram

"Until the worlds ending."

Min kväll. Proppa skorpor, läsa och måla i mina supermysiga tofflor. Kanske klämmer in lite just dance 3 för skojs skull. Träningen var super, det verkar som om Baik är redo för DM final imorgon i boden arena klockan 13.00. Är hemskt nervös med tanke på hur det gick för oss mot de förra gången...men se alltid positivt på saken, vad som än händer. Jag är hemskt taggad ändå, och magkänslan tyder på att vi kommer spela toppen. Så nu kör vi!!!!!!
Jag ska aldrig ge upp. Going to kötta like a boss. Skoldagen har innehållat en hemskt blodallvarlig lek mellan Tom, Marcus, Ronja och mig på engelskan. Förklara ord utan att SÄGA själva ordet är nog inte vår grej. Hur som helst förklarade Marcus och Tom så "bra" att de fick oss att framstå som blondiner, trots att ingen av oss har blondt hår. Då är man inte bra på att förklara, men oj vad roligt vi hade. Ska nog också försöka klicka hem dedär satans tatueringarna och ringen på nätet. Men vi får se om jag orkar, är trött som en kamel. Men något jag definitivt ska göra är att skratta "lite" åt superduper sidan 9gag.com, gå in på den ni kommer gilla det tro mig!
Kan verkligen inte sluta lyssna på Green day, dom är så oerhört snuskigt bra så man vet ju inte vad man ska ta sig till!!!! SKulle inte sitta fel om biljetter till deras konsert, till One Directions konsert, Coldplays konsert och Justin Biebers konsert låg brevid mig på bordet. Mitt mål.
Då har jag något att sträva efter. Perfekt!
Ha en ytterst trevlig kväll alla!
Kramar

"I'm ready to go home."

Fin dag, tjejen på bilden gjorde den snäppet bättre. Sjukt roligt, vår humor är oslagba! Kärlek!!♥
Ja, vad ska jag säga? För någon dag sen skrev jag att jag hade frustit rumpan av mig, och det var kallt då. Idag...fyfan rakt ut. Helt ärligt, jag kände inte en del av min kropp när jag hade gått cirkus 20 meter. Jag trodde jag skulle DÖ. Min ögonBRYN blev isiga. MINA ÖGONBRYN?!?!??!?! När man andades in genom näsan, frös det till is. Trodde knappt det var sant. Men jag har haft en förövrigt skitfin dag. Ikväll är det hockey match, men jag tänker inte gå utanför dörren en gång till, så jävulskt kallt. Sen är det sista kvällen hos min fader, så jag gissar att vi ska mysa med film och god mat. Förövrigt ska jag packa och förbreda mig för veckan hos mamma!
Nu ska jag ta mig en dusch och gnugga bort allt smink som Clara hävde i mitt face!
K r a m

Tilda

Här är den efterlängtade headern, bättre sent än aldrig! Hoppas du gillar den!
Toppen middag på pappas hotell och nu ska jag ta mig en dejt med kudden.
Hoppas ni har haft en bra kväll!
Pussar

"I will draw you out, like poison drawn out from a wound."


Min inspiration.

"I will release you, from the spell."

Snön är verkligen bäst. Detta är lite bilder jag tagit nyligt, jag ska nämligen skicka in bilderna till fotografen idag. Kan verkligen inte bestämma mig. Och om jag tar med snö, hur kul är det till sommaren? Men funderar nog ändå på en bild med snö, starkt på den när jag har kilo med snö i håret, eller den bilden efter. Jag får 8 stycken mellanstora, har bestämt att 5 av de ska vara inspiration. Med kläder och sånt och resten ska vara landskap och blommor, som jag fotat. Ska bli spännande att välja, riktigt drama. Dagen har varit förövrigt braig, rolig och mycket suddande. Dock bara klassen som fattar vad jag menar. Tror att jag fixade alla rätt på engelska läxförhöret, spelar ingen större roll iochförsig. Men jag tävlar alltid med mig själv. Typiskt mig. Nu ska jag skynda mig att välja bilder och ikväll ska jag käka på pappas jobb. Inte varje dag man får äta hotellmat. Nu ska jag välja bilder, eller försöka.
Dagens(på bilden):
Byxor: Bikbok    //T-shirt: Gina tricot     //Kavaj: JC    //Halsband+armband+ringar: Kappahl, JC
Puss

RSS 2.0