Nu hittar nu mig på....

Hejsan! Nu lägger jag ner denna blogg, ni kommer i fortsättningen hitta mig på:
http://www.estherjonsson.se
Hoppas vi ses där!
PUSSAR, jag älskar er!

I fucking love space

                            
                           
Jag älskar verkligen rymdbilder, så oerhört vackra och inspirerande! Ett tips är att ha det som bakgrund på sin mobil, det känns varje gång som att man rör vid rymden när man rör vid skärmen. Superballt! Nu är det äntligen helg igen och jag är helt slutkörd. Jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna, kanske ska ta en liten eftermiddags lur. Skulle vara härligt! Ikväll kommer Mio och Sebsatian över på middag, ska bli jätteroligt! Sedan har jag ju en bokad klipptid på deras salong på tisdag! Jag tänker klippa lugg, färga mörkbrunt med dipdye i topparna. Vad tror ni? Jag är öerhört förväntansfull. I varje fall väntas en lång busdag med my soulsistaa imorgon och på söndag jobb med kusinen på hotellet. Ska bli en superbra helg! Ser fram emot allt!
Hoppas ni får en bra helg och har haft en bra vecka!
Pussar

Stay strong.

                               
Känsla just nu, känner lite spontant att jag inte är den enda med denna tanke i denna värld.
Hallo!
Well my friends, what's up? Jag mår helfint, veckan har hittils varit sådär. Jag har varit så oerhört trött i veckan, inte orkat bry mig om vad jag har på mig, knappt orka sminka mig. Det har varit en riktig klagovecka, det har varit mycket: "AJ, jag hatar träningsvärk" "Jag vill ha godis" "Jag vill ha mat" "Jag vill ha helg" "Jag vill sova". Mycket så, ungefär det enda jag sagt. 
Hoppas ni har det bra, vädret har verkligen varit uselt. Men jag gillar regn på något mystiskt vis, jag tycker det är jättemysigt att höra smattrandet utanför fönstret och sitta inne. Sitta inne och veta att man är varm och har ett bra liv. Allmänt härlig är hösten, det måste jag erkänna!
Jag saknar också min Ronja, som är sjuk. Hoppas du blir bättre snart, jag saknar dig!
 

Snart är det träning, det ska bli roligt att få springa av sig lite! Är oerhört rastlös just nu!
Pussar
  

I wanna fly, but I'm stuck on the ground.

 
Hallojsan! Jag har just nu dubbel SO, alltså drygt 2 och en halv timme SO. Jag tyckte jag förtjänade en snabb liten paus på några minuter. Faktiskt roligt med SO, ett favoritämne enligt mig! What else? Idag är det sol för första gången på flera veckor. Riktigt härligt, men jag måste säga att även om jag hatar regn så är det ändå mysigt på något vis. Jag bara tycker det, jag är nog inte den enda. Så jag erkänner att jag vill ha regn, en kopp te och min härliga bok just nu. Skulle sitta helfint. Nä, ska jag ta tag i SO skrivandet igen. Bara en halvtimme kvar!
Pussar

That awesome girl.

 
 
 
Har återförenats med min gamla hobby: måla mina naglar och klistra på en massa mönster. Helt enkelt skitroligt! Hittade igen allting efter skolan och bestämde mig för att ta tag i mina risiga naglar. Blev jättenöjd med resultatet. Annars har helgen varit superb. Födelsedagsfest för Amanda på lördagen, hade riktigt trevligt med de bästa girlsen! På söndag jobbade jag och tjänade ihop lite pengar. Brukar jobba på pappas jobb då och då, älskar att tjäna egna pengar! Ingen direkt händelserik helg, väldigt lugn och skön!
Dagen har gått fort och om knappt en timme är det fysträning på innebandyn, usch! Men men, det ska bli skönt att få träna riktigt, riktigt hårt! Love it!
Pussar

RSS 2.0