So you're back.

 
 
Ni är så bra tjejer, jag älskar er verkligen. Ni betyder så! På bilderna har jag lila läppstift som Elina givit mig som present från Barcelona. Jag är helt förälskad i det!
Bilderna kommer från en jättetrevlig sleep over som vi hade från onsdagen till torsdagen. Dessa två flickor, Elina och Ronja, på bilderna och jag hade det jättetrevligt. Vi pratade, åt onyttigt, fotade och flummade på. En trevlig kväll helt enkelt. Och idag ska jag troligen få träffa Fanny och Amanda som gottat sig i Kroatien i en vecka! De är saknade, väldigt bruna är de säkert också. 
Vi planerar en kväll med mat på waldorf och filmkväll hos Ronja, låter underbart i mina öron. Vi planerar även en möjlig tältkväll till veckan, jag älskar att sova i tält! 
Nu är det så att min dator hos pappa är inlämnad på lagning eftersom den inte var fullkomlig frisk, så inga inlägg till veckan. Förlåt för det. Jag ska snart fixa till min hemsida, är så less på min blogg. Det är en av anledningarna till att inläggen inte dyker upp speciellt ofta.
Pussar
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If you're looking for the right direction, darling look for me.

Pannkakor och smoothie till frukost, check!
Gud så bra min uppdatering varit, eller var tycker ni? Haha, jag ursäktar mig. Men det är sommar, jag har försökt hålla mig borta från datorer och annat elektroniskt för att vara ute så mycket som möjligt. Men jag har haft så fina veckor. I stugan med kusinerna, i Göteborg på Gothia, Luleå Kalaset, med vännerna, fotbollen. Toppen veckor, trots världens sämsta väder. Jag önskar bara solen hade visat sig lite mer, då hade detta varit en underbar sommar. 
Idag tror jag att jag ska kontakta min fina Elina för att umgås med henne. Bäst, yes!
Pussar

RSS 2.0