One day without you is like a year without rain.

Haha, gammal bild på mig och Dani! Bjuder på denna! Haha, kommer ihåg den dagen! Vi var helt galna, hon drog på sig de konstigaste plagg jag hade och sminkade sig. Jag fyllde i min ögonbryn så jag såg allmänt läskig ut. Och efter det tog vi ungefär 100 kort och inte en enda är seriös. Haha, herregud!

Idag har jag fått veta att min vackra iphone är framme i posten! GAH! Äntligen en ny mobil, min har betett som jag vet inte VAD de senaste halvåret. Jag tänker be om ursäkt för min bajsiga uppdatering, men som ni vet är min dator här hos pappa ungefär lika snabb som en snigel som är fastlimmad på marken.
Detta inlägg har jag hållt på med i ungefär en timme nu. Roligt? Svar: nej!
Annars har min vecka varit underbar är allt jag kan säga! Jag ska bara säga att jag är så trött på skolan så jag vill bara spy på den. Usch, är så skoltrött att jag inte vet vad jag ska ta mig till! Blä!

Förlåt, när jag kommer till mamma ska jag försöka ta tag i mitt liv och göra något roligt!
Vara lite kreativ med min kamera också!
Pussarr

Purple rain.

Jag ska erkänna att igår åt jag troligen mer fika och godis än vnlig ordentlig mat. Men eftersom min syster och min mamma (som handlade fikat) inte kunde hålla sig så köpte de en av varje av allt. Herregud, vi var ju liksom åtta personer på släktkalaset, och de förväntade sig att alla skulle äta som hästar? Jaja, de goda nyheterna är att jag troligen hade en av de mest fantastiska födelsedagar i hela mitt liv. Jag hade så himla roligt på dagen, och på kvällen kom Ronja och sov över. Det kunde verkligen inte bli bättre just då! Och igår låg jag hemma hela dagen och kollade på twilight filmerna, allihop. Till och med på släktkalaset så satt jag, Josefin och Alma och tittade på dem i mitt rum. 
Jag var som totalt tvungen att kolla på filmerna hela tiden! Man blev lite besatt. Och egentligen är de rätt så bra, när man sträckser de som jag gjorde. Och jag fattar inte varför alla jämför filmerna med "The Hunger Games" Och "Harry Potter"?! Jag menar, det är tre helt olika filmer med helt olika handlingar. "Hunger Games" den handlar ju liksom om mod, döda och kärlek och hur hård konkurrens inom tonåringar kan vara. Harry Potter handlar ju i stort sett om fantasi och död. Inte så mycket kärlek, den är mest sorglig och hemsk. Men Twiligt filmerna handlar ju för fan om en kärlekshistoria, BARA. Så det är så sjukt svårt att jämför alla, för filmerna är bra på sitt egna sätt. Egentligen tycker jag inte att man ska jämföra filmer. Det är samma sak som att försöka jämföra ketchup och senap.

Mamma har för ett litet tag sen kommit in med frukost på min säng. En stor latte, äppeljuice, två mackor, en äppelhalva och bullar och mockarutor!
MUMS! Vaknade helt ärligt för mindre än en halvtimme sen, så himla skönt att få sova länge!
Pussar

Idag är ingen vanlig dag...

...för det är Esthers födelsedag, hurra hurra hurra! Jajamänsaaannn, Esther Jonsson blev idag 14 år vid klockan 07.01 på morgonen! På bilden ser ni en lite sneakpeak på dagens! Denna fina, fina krage fick jag nu på morgonen av min fina lillasyster! Är grymt nöjd! Tack Alma! Nu ska jag sminka på det sista och sedan bege mig mot skolan! Hela dagen ska bli bra, jag ska le hela tiden. Inget ska gå fel! Idag ska vara en glad dag! :D
Pussarr

Se även sparta studenthem.

Favorit i repris! En av mina mest älskade plagg, efter min vackra långkjol!
Rubriken kommer från dagens SO lektion, när vi läste om Antikens Grekland och Ronja skulle kolla upp lite fakta på wikipedia. Jag rådde henne att inte ta speciellt mycket fakta därifrån eftersom man inte har en aning om vad som är sant och inte där. Bland det första som kom upp var: "se även sparta studenboende" eller något liknande. Jag och Ronja höll på att skratta ihjäl oss, wikipedia var uteslutet från den stunden! Annars har jag varit på spänn HELA DAGEN! Imorgon fyller jag 14 hela år, jag tycker av någon anledning att fylla år är mycket roligare än jul! Jag vet inte, men det är väl det att jag blir uppvaktad, just jag! Dock delar jag ju min födelsedag med ca. 9 miljoner andra människor i denna värld, men det känns så himla roligt att alla gratulerar just mig, alla ger presenter till bara mig, man fokuserar på mig! Det låter så himla egoistiskt, men jag tycker verkligen om det. Bara för en dag, sen kan det kvitta om man bryr sig om mig eller ej. Men på min födelsedag är det så himla kul!

Ikväll är det domarutbildning, fy och tusan vad tråkigt! Jag vill verkligen INTE! USCH! Jag skulle kunna betala någon människa för att den låtsas vara mig och gå dit. Det är så oerhört långtråkigt! Men man blir ju dock mycket klokare på domarens beslut i matcher. Men samtidigt vill jag verkligen bara försvinna just nu för att slippa det.
Jaja, nu ska jag hitta på något roligt. Jag fyller ju år imorgon (jag hoppas att ingen av det har missat det nu, jag tjatar om det nå så jäkulskt!), så jag ska fixa i mitt rum litegrann!
Pussar

Det roliga livet

Detta är jag och oscar på bilden. Ronja och Amanda hade bytt mobil med varandra under dagen, så vi passade på att knäppa lite crazy kort till Amanda som en överraskning, vi gjorde även en liten video! Detta var igår!
Denna var också en av bilderna som Amanda hittade igen på sin mobil! Jag och Ronja hemma hos min pappa på hålet igår!! Livet rockade då! Då kan man vara hemma och bara ta det helt lungt i 2 timmar, det är så himla härligt. Fast ärligt så skulle jag hellre sluta tidigare än att ha 2 timmars hål på dagen. Jag och Ronja slog våra kloka huvuden ihop och bestämde oss för att göra varma mackor igår på hålet. Gudars vad gott det var! Bilderna är tagna från Amandas fina blogg! Snart är det träningsdags!
Pussar

Ett fel närmare rätt.

Vette tusan vad jag gör med munnen i detta fall, men det ser ut som ett ansträngt leende. Bjuder!
Idag har det bara snöat och snöat! Det snöar fortfarande, inte roligt. Jag som verkligen trodde att det var påväg att bli vår och sommar. Men nej, då har tydligen gud bestämt sig för att det ska ösa ner snö 3 dagar före min födelsedag! Jag blir så frustrerad, jag trodde ändå att jag skulle få sol och värme och ingen snö på min födelsedag! Jag var stensäker på att våren skulle komma i april, men såklart inte! Nu får vi stå ut med snö i minst en vecka till. Jag och Ronja har ju planerat att börja cykla typ nästa vecka. Vi får väl se hur det blir med det.
Detta sysslar jag med på bilden! Så sjukt roligt med porträtt, detta ska likna Ronja. Vissa säger att det liknar Ronja, andra säger att den liknar mig, och några tror att det är någon random människa.
Alltså kvallan på dessa bilder är ju inte den bästa, min iphone 3 börjar blir riktigt risig. Men på denna bild har jag lagt i mycket mer skuggor och försträkt håret ordentligt. En liten fågel har viskat i mitt öra och berättat att iphone 4 är påväg till mig, den ska jag få på min födelsedag! GAH, kan knappt vänta! Fylla år är hel enkelt underbart!
Jag har precis varit och tagit sprutan mot mot någon sorts cancer, armen värker grymt mycket. Men det var skönt att få det gjort, dock ska man ju tydligen ska 3 stycken. 2 kvar! Ikväll är det träning, ingen jogging för mig. Halsen gör fortfarande uppror, så jag ska strosa dit och vara med knäövningarna. Ska blir trevligt!
Hoppas eran dag har varit bra och hoppas ni har skrattat mycket!
Pussar

Hårmascara

Dagens, hårmascara H&M, skjorta Beyond Retro, Jeans Dr denim, kofta/väst (inte med på bilden)carlings
Åh, är kär! Såhär vill man ju bara gå runt varenda dag! Och det gör en helt outfit mycket häftigare, man får som en liten kick av den! Man blir så glad av färger. Jag hade alltså detta i skolan idag, det var så himla skön känsla. Man kände sig som om man hade fått sig en helt ny frisyr. Jag har då blandat ihop rosa och blått. Det finns många andra fina färger och det går bort på en millisekund i duschen. Så det är inget som sitter kvar längre, fast om man vill ha kvar det så sitter det förstås kvar. Men det mattas ut ganska fort, det gjorde det för mig. Men det finns ändå kvar, tills man duschar. Dessa två hårmascaror är min syrras och båda är från H&M och kostad 129 svenska kronor tror jag. RUSA IVÄG OCH KÖP!
Ikväll ska vårat lag sitta 3 timmar och lära oss om konsten att döma en match. 3 timmar! Usch va jobbigt!
Men den är obligatorisk, så jag får nog hoppa över baletten ikväll och offra mig. Välja laget före, det gör man förstås i de flesta lägen. Annars ska jag varva ner efter dagens dundersköna händelser. Kan inte sluta skratta med vår klass, helt ärligt. Dock lite pinsamma händelser på musiken, det är nog det enda lilla minus denna dag, mer om den händelsen behöver ni inte veta. Nu ska jag sätta upp mit hår, dra på mig mjukisbyxor och ett linne och bara ta det lungt i min ensamhet hemma i lägenheten! Hoppas ni har haft en undebrar dag, och hoppas ni får en bra fortsättning!
Pussar

Anyone, help me.

Dagens. Leopardmönstrade byxor från h&m med blommtopp från zara och min gula kofta från vero moda. Till detta min oversize skinnjacka, beyonde retro väskan, uppsatt hår och ett flätat jeanstygs hårband. Låter helt sjukt konstigt, men det är verkligen superfint.
Annars har dagen varit bra. Efter mitt hostiga och snuviga (men sjukt underbara) påsklov, fick jag äntligen träffa alla underbara vänner som jag håller så kär. Skrattat lite väl mycket kanske, lite okoncentrerad på lektionerna eftersom hela klassen lät som ungefär ett åskoväder. Ikväll är det löpning med laget. Min hals har verkligen inte blivit bättre, den är inte ens halvbra. Jag har så maximalt ont i den när jag pratar, men jag tänkte masa mig iväg till träningen iallafall och ta en liten lättare halvjoggning/promenad aktig runda med bästa Ove (Amanda) som har samma problem som jag. Förkylning med andra ord. Efter skolan så hoppade jag och Ronja på bussen och vi tjoade in till stan. Vi gick raka spåret hem till mig och vi pratade ut efter som vi inte träffats på hela lovet så hade vi en hel del att berätta för varandra. Det var alldeles för ett tag sen som hon gick hem. Får aldrig nog av våran humor. Nu ska jag slänga i mig lite frukt och annat nyttigt innan träning! Hoppas ni har haft det bra idag, solen har ju åtminstione lyst på oss här i Luleå! Man kan ju inte klaga!
Pussar

Here we go.


Snabbt bara, jag har varit i Dundret i helgen, utan förvarning till er. Jag har hunnit haft en underbart jobbig förkylning som fortfarande hänger sig kvar, åkt i asbraiga backar uppe i Dundret, ätit gott, sovit för lite, ätit godis, kollat film och pratkiskt taget bott i min ziperall. Imorgon ska jag till mamma, håller på att packa just nu. Hoppas ni har haft det underbart nu i påsk! Och på FREDAG fyller jag jämnt. 14 år! Kan knappt vänta!!!! Lustigt nog är jag alltid mer spänd till min födelsedag än till julen, för ovanlighetens skull. Nu ska jag kila!
Pussar

Room Make Over

Massa citat och pepp på min vägg!
Min fina drömfångare!
Två av mina favoskor här hos mamma!
Min älskade älskade älskade smycken!
Läppstiftssamling, några är hos pappa. Ser ni det helsvarta? Längst ut? Det är mitt nyaste i samlingen, färgen är mörklila och jag ÄLSKAR den!
Mina victorias secret läppglans och mina solglasögon som jag kommer andvända oavbrutet till sommaren!
Min inspirationsaffisch från Fotografiska i Stockholm! Så fin!
Ja, där fick ni ett dussin bilder från mitt rum. Som ni ser på rubriken har jag ÄNTLIGEN gett mitt rum här hos mamma en jävla omgång, så ni är allting här skitfint! Känslan efter man gjort något stort är underbar! Jag är så himla nöjd. Idag stannar jag hemma och chillar för mig själv i min ensamhet men min satans förkylning. Fast jag har ju mina trogna vänner på facebook, haha! Imorgon ska jag iväg till Dundret med pappa, ska bli bra! Så det blir väl ingen bra uppdatering. Men men! Nu ska jag snart trycka i mig lite palt, åka iväg till pappa och ge mitt rum en ordentlig omgång där också!
Pussar

Have you ever seen the rain comin' down on a sunny day?

Bild jag hittade på kameran från när vi var och hälsade på samerna, redigerade den lite snabbt och slängde in den i detta inlägg. Jag har precis kommit hem från en helt, helt underbar helg i stugan med alldeles för mycket skratt. Jag tror jag har fått lite nya magmuskler, så mycket har jag, Josefin och Alma fått under denna helg. Och det är iallafall bra att vi tränade genom att garva med tanke på alla läskar, allt godis, allt chips och massa annat onyttigt. Jag, Josse, Oskar och Alma har åkt oändligt mycket pulka nerför de kanske mest mördande platserna man kan tänka sig. Jag har blåmärken ungefär överallt, men det var SÅ VÄRT DET! Jag har även bränt mig så mycket i mitt ansikte att jag ser ut som en solmogen tomat, med lite hopp så kommer det om nån dag, bli brun färg. Jag har även samlat på mig en ordentlig omgång med fräknar. Ja, vad har jag inte gjort denna helg? Vi har sprungit på isen med tyson, chillat framför tv:n, bastat i två timmar, vi har haft spa, vi har burit flera kilon med ved, varit ute typ 24/7, åkt för mycke pulka, skrattat för mycket, ätit allt från A till Ö, sett asmånga filmer, sovit länge, rullat nedför backen i stugan och sedan har vi försökt gå en sträcka rakt fram utan att ramla efter det (helt omöjligt), åkt spark, solat i våran snögrop och lyssnat på musik samtidigt, läst böcker, pratat och umgåtts med alla våra vänner där uppe i Överkalix. Trevligt, trevligt! Just nu håller jag på att läsa andra boken i Hungerspels serien, så jag måste kila eftersom den är så oerhört bra. Jag ska försöka lägga upp bilder senare ikväll, men vi får se om jag orkar, har faktiskt dragit på mig en rejäl förkylning under de senaste dagarna.
Pussar

You stole my star.

Körde på en soft outfit sista dagen i skolan, min stickade älskling (som ni sett alltför många gånger), mina Dr. Denim, mitt halsband som har gått i arv i min släkt, jacka från bikbok och pannband från monki.
Gladaste tjejen som äntligen fått påsklov. GLAD PÅSK ALLA KÄRASTE LÄSARE! Ha ett underbart lov och ät alldeles för mycket godis och drick alldeles för mycket läsk! Om era föräldrar säger stopp, säg att ni får göra vad ni vill eftersom Esther tillåtit det! Nu ska ni alla unna er!!!!!!!!!
Själv bjuder jag på lite bilder till er som jag precis tagit och redigerat lite, jag känner mig mycket roligare som bloggare när jag lägger upp ungefär 7 bilder i varje inlägg. Man får liksom en kick av det. För er som är intresserade, kan jag meddela att strax kommer en till del av min novell, jag satt i nästan 3 hela timmar och bara skrev igår. Och jag kom väldigt långt, skrev flera sidor. Så den är inte slut, om ni trodde det. Från och med idag och fram till söndag/måndag kommer jag befinna mig i stugan. Och igår hämtade jag hem en massa toppenmusik till min mobil, så nu har jag ultrabra musik att dunka i mina hörlurar medans vi åker den 60 minuter långa resan till Överkalix. Det blir ingen uppdatering i helgen ska jag säga, så ni behöver inte besöka min blogg i onödan inom de kommande dagarna. Idag gick vi bara halvdag, så jag kom hem för ungefär en timme sen. Sedan dess har jag hunnit fotografera och packa. Det är allt härligt när man bara får ta det lungt och inte känna någon press eller stress. Nu ska jag packa det allra sista, vänta in syrran som precis slutat och väntar på bussen(hahaha ägd), och sedan ska vi nog åka. Vi har laddat upp med flera kilon godis, nötter, ostbågar, frukt (mammas idé), påskmust, fjädrar, ägg, målarfärg till äggen, ansiktsfärg så vi kan måla oss, filmer och allt man kan tänkas behöva. Så vad väntar vi på?
Ha ett helt underbart lov, jag önskar er allt gott och ta er tid att umgås med de som ligger dig varmt om hjärtat. Jag älskar er.
Pussar

Back on track

Vad är dethär för skitbild? Vad i helvete liksom? Alla är så himla fina som de är, så kommer någon med denhär skitiga bilden där det står "I just want to be thin". Jag kan säga att alla är vackra som de är, ingen kommer älska dig mer för att du sitter där hemma och svälter dig själv. Du ska inte hitta den som blir kär i ditt yttre, utan du är ute efter den som gläder sig åt din insida. Inget annat. Och sitt snälla inte hemma och jämför er med modeller på bilder. Ni har ingen aning hur redigerade de är, inte ens jag vet det, men mer än vad ni någonsin skulle kunna föreställe er. DU ÄR FIN SOM DU ÄR. Att du försöker banta dig smal kommer inte funka. Sen finns det ju sånna som är naturligt smala, men det är en helt annan sak, de är också vackra som de är. Och de som kanske har komplex för att det är så smala, NI ÄR VACKRA. Leta efter den som uppskattar dig, inte efter den som säger "hej du var snygg, ska vi bli ihop?". Nä, men ni fattar poängen. NI ÄR FINA, ALLIHOPA PÅ ERT EGNA SÄTT! Och de är insidan som spelar roll, inget annat. Tro mig.
Har försökt kicka igång bloggandet igen, men det kommer nog inte gå så bra under lovet efter som internet är ungefär lika snabbt som en snigel som fastnat i lim så blir det nog inte så bra uppdatering. Ska försöka göra ett till imorgon iallafall.
Pussar

Bloggpaus.

Hej hörni!
Jag måste bara få ta en vilostund från bloggen, jag orkar inte med det just nu bara. Det är så hemskt jobbigt att blogga här från pappa. Det tar minst 1 och en halv timme innan jag är klar med inlägget, och då är inlägget inte ens intressant.
När jag kommer till mamma ska jag börja blogga mer och vara lite kreativ med kameran.
Men just nu orkar jag bara inte.
Så tack för mig så hörs vi på några dagar igen!
såhär känner jag över datan här hos pappa. VÄRDELÖS!
Vi hörs snart!
Pussar

RSS 2.0