Borta bra, hemma bäst.

Nu är jag äntligen hemma, helt utslagen efter alla timmar i bil. Trött och helt seg, ögonlocken känns tunga. Ska nog ta att försöka sova lite. Min midsommarhelg har i varjefall varit helt oerhört fantastisk rolig. Efter mycket dans runt midsommarstången på torget, sena kvällar, bad, god mat, skratt och en massa mer med alla mina goda vänner och den härliga släkten är jag totaldöd. Men roligt har det varit, jag längtar tills vi träffar alla nästa gång, vilket inte alls är långt bort!
Annars spelar jag match mot sunderbyn senare ikväll. Trevligt, måste nog fixa några allergitabletter. Min allergi mot gräs verkar ha blivit värre..kliar i ögonen, rinner tårar, halsen kliar, hosta och nysningar, näsan snuvar och fötterna kliar så fort jag är för länge i närheten av gräs. Inte roligt.
Hoppa ni har haft en kalasbra helg!
Pussar

I say love, it is a flower.

'Hejsan mina kära! Jag vaknade för drygt en timme sen av att det plinga i min telefon. Det var något sms från Telia, tack för att ni väckte mig annars hade jag nog fortfarande sovit just nu. Vilket inte hade varit speciellt bra.
Annars ska jag brumma iväg till min käre far idag och börja packa till Värmland. Laddar stenhårt för typ 13 timmar i bil. Ska fixa några filmer och har fixat en massa bra musik. Det gillar jag!
Jag kommer nog tyvärr inte att blogga en enda gång därborta, jag ska bara umgås med min släkt. Om jag vill eller orka så KANSKE jag slänger in en mobilblogg, men det får vi se.
Ha en bra vecka så hörs vi!
Pussar

She build a world of magic, because her real life is tragic

Skön dag med härlig vänner. Startade med att jag tålmodigt masade mig ur sängen klockan halv 11, åt snabbt, fräschade upp mig lite och hoppade sedan upp på hojen för att trampa iväg till Dani.
Hela dagen har jag varit hos Dani och umgåtts med henne och Viktor. Det har varit en kanonrolig dag!
Jag och Dani agerade sedan kockar i köket och lagade ihop en middag. Efter detta bytte vi om och for raka vägen till BV för träning.
Ingen direkt toppenträning från min sida, fick en skada i höften igårn när vi spelade mot Gammelstan. Ajaj, inte bra. Ser ungefär ut som en tant när jag försöker gå.
Hoppas ni har haft en fett bra dag med massa skojj!
Pussar

När alla säger nej ska jag säga ja

Körde klassikern med makarner och korv efter matchen. Alltid lika gott! Vi spelade lika i matchen, men jag tycltre nog ärligt att vi förtjänade vinsten. Men båda lagen spelade bra, så det blev lika. Vi förlora ändå inte, så det är ju något positivt! Ikväll händer absolut inget, ska bara ta det lungt. Imorgon har jag planerat en dag med Daniela och Viktor. Ska bli trevligt! Och på onsdag åker jag iväg till Värmland till släkten för att fira midsommar där, underbart!
Hoppas ni har det fett!
Pussar

Smile, the world is watching.

Efter att ha vaknat kring halv 12 startar jag dagen med en smarrig frukost och kaffe. Kan inte börja bättre. Dock ett litet stygn av sorg när solen inte skiner idag. Gråa moln täcker hela staden, det gillar vi inte. Så idag blir det att dra på sig Ziperallen, koka te och kika på filmer hela dagen. Eller ja, ändå till klockan halv 4 eftersom att vi har match idag igen men mot Gammelstan idag. Ska bli roligt, fotboll är ju aldrig tråkigt på något vis!
Hoppas ni har det kungligt bra och får en bra dag!
Pussar

Solnedgång i city

Det är sååå vackert här med solnedgången. Det kan vara något av det mest finaste som finns på denna jord, solnedgångar. Alltid lika fint. På en balkong ungefär mitt emot oss står en häftig kör och sjunger, de är riktigt duktiga! En massa trevligt folk är här och jag stortrivs. Jag ser just nu film på min dator, white chicks. En av de roligaste filmer som finns, för ovanlighetens skull ser jag en komedi. Jag som inte är så mycket för komedier. Ett perfekt avslut på en underbar dag, sommarlovet rockar.
Pussar

Never say never.

God middag, det gillas! Kött i tortillas med en massa mumsigt tillbehör, nu väntar efterrätten. Troligen blir det klassikern jordgubbar och glass. På tal om inget, vi fick med oss ännu vinst med 9-0 mot Hakkas. Känns underbart, obesegrade hittills. Nu laddar vi om för match mot Gammelstan, hoppas på en vinst där med! Skulle sitta fint!
Pussar

Chicy

Detta finfina linne ramlade ner i min brevlåda för någon dag sedan. Det kommer från Chicy och kostade cirkus 239 kronor om jag inte är helt ute och cyklar. Verkligen en favorit och jag älskar både trycket och ryggen. Mums! Dagen har varit helt underbar, vi har bara legat borta på gültzau udden heeeela dagen och bara solat. Jag hoppas på några nya fräknar i mitt ansikte och ny färg på min ljusa hud. Oerhört trevligt. Nu väntar match, taggar stenhårt mot Hakkas. Nu tar vi de tjejer!
Pussar

You make me go crazy.

Sötaste hunden på jordens yta, denna hund tar vi hand om i helgen! Den tillhör Lars syster och är världens mysigaste!
Foto: Min underbaraste Elina.
Solen skiner och jag har precis dragit på min bikini och strandkläder för att senare dra mig bort mot gültzau udden. Jag är så oerhört värdelös på att dra beslut, men nu har jag bestämt mig. Första tanken jag hade när jag vaknade idag var att åka till gültzau, så jag tänkte att jag åker dit själv. Men det visade sig att min mor varit snabbare i tanken och redan börjat fixa mat och allt. Så med mig följer syrran och mamma, första dagen vi gör något tillsammans på hela sommarlovet. Ska bli skönt. Annars ska jag spela match mot Hakkas ikväll, krossa är vad vi ska göra. Match även imorgon mot Gammelstan, riktig fotbollshelg. Så ska det vara! Nu ska jag sammarbeta med min familj och hjälpa med maten!
Pussar

Dagens//New in

Långkjol//Vila   Blus//Zara  Jeansjacka//Pop up store  Pannband//Monki    Väska//H&M   Skor//Scorett
Underbar dag idag med Clara på stan, fick med mig en underbart fin långklänning från Gina Tricot och en ryggsäck från Monki. Hann till och med fixa lite bilder:
Jag älskar den, den är längre bakåt och kortare framåt! Underbar, från Gina Tricot för 199 kronor.
Så fin, jag är typ kär. Favoriten, kommer andvändas mycket och flitigt. Från Monki för 200 kronor.
Dagen har alltså spenderats in the city med världens bästa Clara. Vi käkade även mat på Dagobert, slår alla matställen! Lätt! Vi har nu varit hemma hos mig ett bra tag, vi har hunnit spela gitarr, måla naglarna, sjunga allsång och gjort en supersmoothie. Clara har ännu inte åkt hem eftersom hon har varit oerhört lyckade och missat 2 bussar. Ikväll sover min bäste kusin Josefin över här, ska bli underbart! Vi ska nog även iväg till stadsparken och titta på fotboll på storbildsteve, och då menar jag typ bio! Trevligt. Annars då? Hoppas ni har bra väder och ett underbart sommarlov, det förtjänar ni!
Pussar

I'm not asking for a storm.

Idag avnjuter jag min frukost på balkongen. Även denna dag steker solen på oss och även denna dag ska jag och bada, fast på gültzaudden med mina fina girls. Annars sover jag över hos Elina ikväll, mysigt! Ni kommer nog inte höra av mig förrän imorgon eftermiddag, om jag nu inte mobilbloggar. Hoppas ni får en underbar dag!
Pussar

Now so mutch I know that things just don't grow if you don't bless them with your patient.

Ni är för bra girls! Denna är bild är tagen för någon dag sedan klockan 12 mitt på natten då dessa tjejer plus Moa slaggade hos mig!
Denna dag har solen glatt visat sig, knappt ett moln på hela dagen. Jag vaknade upp kring 11 och åt sömnigt frukost. Jag kontaktade mina vänner, det slutade med att jag hoppade upp på cykeln och trampade iväg till Bergnäset och mötte upp Clara. Vi trampade efter det iväg till trolltjärn och badade och solade större delen av dagen. ATTANS VA HÄRLIGT DET VAR! Underbart trevligt har man alltid med den tjejen.
Denna kväll har jag varit med Ronja, Amanda och Elina på gültzaudden vid stranden och haft picknik. Underbart med halft solnedgång. Vi badade även i det 10 graders kalla vattnet, underbara tjejerna är! Vi planderade att vi skulle göra repris imorgon, fast på dagen då solen skiner starkare.
Annars så vill jag bara säga att mitt sommarlov knappt kan bli bättre just nu. Tänk Gothia? Jag kommer spricka av glädje när vi åker dit! Hoppas era sommarlov är underbara, lata er riktigt ordentligt nu!
Pussar

To be old and wise, you need to be young and stupid.

Gårkvällen var kort sagt magisk, vi hade så jäkla roligt. Elina, Moa och Clara sov över här hos mig och vi var så galna och överpigga. Ni är så galet bra tjejer, vet ni det? Hur som haver tog vi oss ut på en promenad mitt i natten och gick ut och fota på ängar och satte oss ner på cykelvägar och pratade. Jag tror till och med att vi gjorde några grejer som ingen annan i hela Luleå hade gjort förut. Vi var med andra ord väldigt spontana. Men roligt var det!
Idag hade vi tänkt gå på bio, men allt krockade så det blir nog inget av det. Vi hade även planer på att bada, men regnet hindrade oss plus att alla av oss är lite småsnuviga. Så idag ska jag sitta hemma hela dagen och titta på sagan om ringen med mig själv. Gud så underbart, var länge sen jag såg någon av filmerna. Ska bli trevligt!
Ha en bra dag!
Pussar

Flowers

Halloj! Sommarlovet har precis börjat och jag är så fullkomligt överlycklig att jag knappt kan fatta det! Det har åtminstone börjat bra och det är länge kvar. Sommarlovet började med en middag hos Elina, tradition! Den fortsatte med tjejkväll med prat, film och popcorn hos mig. Och idag har jag varit in till city och shoppat. Jag fick med mig två tröjor, en bikini och ett par solbrillor. På stan var jag med fina tjejer, Elina, Moa och Ronja! Vi åt även och snackade lite. Och efter det åkte vi hem, Elina dök upp med kameranungefär en halvtimme hos mig efter avslutad shoppingrunda. Clara kom även med kameran i högsta hugg hon med. Vi sprang ut och lekte kreativa i naturen, det blev några riktigt fina bilder! På bilderna ser ni en av de nya tröjorna och mina nya solglasögon. Är riktigt nöjda med båda! Nu vankas mat och livet leker! Puss


Monday morning.

Iphone, Camwow. Jag och Daniela!
Godmorgon gott folk! Sista skolveckan inleds nu, jag kan knappt förstå det själv. Men snart är det sommarlov, jag ska sova, bada, sola, chilla, åka på gothia, åka till farmor och farfar, vara uppe sent, cykla runt, gå på stan, vara med vänner, äta, mysa, basta, åka båt, vara i stugan, åka gummiring bakom båten, trycka jordgubbar och glass. ALLT ska jag göra. Och denna vecka inleds med bio för hela slanten med klassen. U-N-D-E-R-B-A-R-T. The Hunger Games ska vi titta på, en film jag redan sett ungefär 5-6 gånger. Underbar film, gör inget att jag behöver se den igen. Nu ska jag snart börja gå till filmstaden för att träffa mina mentorer och min klass!
Ha en bra dag!
Pussar

Jag drar och kommer aldrig tillbaka.

Senare ikväll drar jag till stugan. Veckan har gått fort och jag har haft extremt roligt med alla mina fina vänner. Nu ska jag börja packa lite smått, jag kommer åter hem på söndag. Hoppas ni får en underbar helg, nästa vecka är det skolavslutning! Ladda!
Pussar

RSS 2.0