Your eyes.

Det som står i texten är allas dröm. Åtminstone min, en satans vacker dag ska jag göra det också. Idag har väl varit en bra dag, eftersom Ronja äntligen blivit frisk! Så vi flummade på ordentligt under dagen, speciellt under sista lektionen med roliga Knutz. Haha, han är nog min idol. Han är så cool oc grymt rolig. Och hjärtat tog ett litet skutt när jag fick veta att strax är det påsklov. Leendet lämnade inte mina läppar när jag kom på det. Härligaste känslan, helt klart! Ikväll är det konditionsträning med laget till sommaren, ska bli underbart! Längtar, ska bli skönt att få springa. Sen är det ju fotbollscup i helgen, ska bli toppen!
Och jag har tro det eller ej fått spotify premium, kan inte sluta le och vara asglad! SÅ BRA!!!!!!!!!!!
Nu ska jag fortsätta med mitt!
Pussar

We could do it, you know.

Detta från Monki hängde på hem till mig från stan för att fylla de tomma ytorna där jag tänkt placera de. Planeringen var att spana in ett par mintgröna byxor på Gina Tricot, det fanns både ett par Chinos och ett par vanliga jeans. Men sorgligt nog såg dessa mycket finare ut på bordet de låg på än vad de gjorde på min kropp. De satt inget vidare bra på mig, jag kanske ska gå tillbaka dit någon gång och testa de igen och se vad jag tycker om de då. Men de såg helt ärligt förfärliga ut på mina ben. Kanske chinosen satt lite finare, men vi får titta på det senare. Ikväll är det balett, holy lord. Det mest ansträngande passet på hela veckan, men siktar man högt inom baletten får man väl ta det. Hårt jobb lönar sig, som man ofta hör från tränare. Och lika sant som sagt.
Idag har dagen varit snäppet bättre, men jag saknar fortfarande Ronja hemskt. Hon sa att hon skulle komma till skolan imorgon, hopppas då det! Nu ska jag roa mig med annat!
Pussar

Confessions.

Måste erkänna att jag sitter framför datorn och DREGGLLLARRR över Ginas senaste kollektion. Jag har aldrig varit tjejen som går dit och köper grejer i första hand. Men nu vill jag bara ha nästan ALLTT! Så himla himla himla fina grejer! Tänkte dra mig in mot staden imorgon och få mig ett par mintgröna byxor därifrån, hjärtat slår ett litet extra slag varje gång jag ser de. Sedan såg jag ett par oerhört coola metall färgade byxor på internet med en stor "måste ha" varning markerad på. Så jag ska önska mig en del i födelsedagspresent hade jag tänkt mig. Jag har helt ärligt inte fallit för NÅGON av Monkis senaste kollektioner, inte Carlings heller. Dock hittade jag allt detta fina på Gina, helt klart den bästa kollektionen EVER! Och jag får ju inte glömma att jag hittade mycket i Stockholm, så just nu är jag inte i jättebehov av kläder, mer av andra nödigheter till mitt rum. Fast egentligen vill man bara skicka allting till de svältande barnen i Afrika, men tyvärr tror jag inte den lilla summan jag har på mitt konto räcker nog långt. Men om jag hade nog, skulle jag skicka allt på en miljondels sekund till alla barn som behöver det. Mer har jag tyvärr inte att berätta. Denna dag har varit forever alone stämplad. Min soul sister har varit sjuk. Jag har känt mig så kluven hela dagen. Jag har vandrat omkring halv och känt mig ensam. Ronja bär på min andra del av min själ, och utan henne gör det så ont. Jag är inte hel utan dig, jag kan helt enkelt inte leva utan dig vid min sida. Jag vandrar runt i en tjorvig dimma och varenda steg orsakar smärta och symboliserar hur smärtsamt det är att vara utan dig. Jag kommer kanske tillslut också blir sjuk med tanke på allt dåligt som händer när du inte är med. Inget går rätt. Du är den som får mig att fortsätta kämpa varje dag. Du är den som får mig att skratta. Du är den som alltid finns i närheten. Du är en av de bästa vännerna jag har. Och bara en dag utan dig, får mig att förstå hur extremt jävla mycket du betyder för mig.
Nu ska jag snöra skorna och köra stenhårt på träningen för dig Ronja som missar den sista innebandyträningen.
Pussar

Renar

Dessa godingar har jag proppat i mig till frukost både idag och igår tillsammans med fil, smoothie och ett speciellt supergott bröd. Nyttighetsvarning på hög nivå. Idag ska jag med familj ut i skärgården och träffa samer. Där ska vi få titta och ta bilder på deras renar. Känner på mig att det kommer bli fina bilder! Hela dagen igår gick åt till att vara först på dagen med underbara Clara och senare på kvällen fick jag med nöd och näppe kila iväg till Ronja för att vara där en hel kväll med Ronja, Elina, Fanny och Amanda. Såklart var Ronjas söta hundar Oliver och Kiara där. DÖR vad söta de är. Hela kvällen skrattade vi och pratade. Wonderfulllll!!! Och inatt ställde vi minsann fram klockan en timme, så jag (ich resten av typ hela världen) har förlorat en timme och jag är därför supertrött. Men längtar ändå ut till isen. Senare kanske det blir att vara med Ronja, hoppas!
Pussar

Uppesittarkväll!

Busig Esther Jonsson bloggar just nu! Hyper av coca coolan och godiset, har skrattat ut min natthumor och har massor kvar att skratta ut! Har alltså uppesittarkväll med mig själv och en kompis på fb, kul har vi! Sitter och skickar länkar från 9gag till varan och skrattar så att tårarna rinner. Målet är klockan 03.00. Wish me luck!
Pussar

I hope some day you will join us.

Idag har jag trallat omkring i detta:
Kläningen, Lisa Larsson Västen, Stockholms stadsmission (klippt själv) Bälte, Gina Tricot Halsband, Glitter
Imorse innan jag rusade till bussen var det undebart ljus rätt igenom vårat fönster från den älskade solen som har lyst på oss hela dagen. Så jag hann ta några få bilder innan jag var tvungen att älglöpa till bussen för att hinna med. Första bilden var från imorse, resten är nytagna. Ljuset imorse var hemskt mycket bättre och jag önskar att jag hade hunnit ta fler bilder.
Skoladagen har varit undebar, rolig och jättebra. Många glada miner från min sida. Vilda skrik på engelskan om vem som vann kortet i Word Game. Dunkat musik på slöjden och EPA:n. Chillat hårt med vikarie på NO:n. Och som grädde på mosen, har vi haft två sovmorgonar i rad. U-N-D-E-R-B-A-R-T. Så jag är pigg som en nötkärna och min fredag spenderas med att sitta och läsa. Andra delen av "Hungerspelen". Sen ska jag nog ta mig att kolla mina favoritavsnitt från Glee som jag sett hundra gånger redan. Men man kan inte sluta när man väl börjat. Imorgon planeras det en runda på stan med Clara, längtar. På kvällen ska jag på bio och kolla på "the hunger games". En lugn jäkla skön helg. Just nu annars, dunkas glee musik på högsta volym.
Hoppas ni får en helt überbra fredag!
Kramar

Testar igen.

Hejsan, jag testar med en ny header. Känner att jag byter oftare än människor byter sockar, men jag
får så många idéer hela tiden och då måste jag testa den och de visar sig vara finare än den jag har
och då byter jag såklart!
Om ni inte ser den, klicka på F5!
Pussar

"Jag stod inte ut med tanken att leva utan dig."

Mitt älsklingshalband just nu!
Två ord. LÄS BÖCKERNA. Den första är så obeskrivligt bra och man kan inte sluta läsa den. Jag satt uppe igår och läste från klockan 9 till klockan halv 1 på natten och bara läste. Jag rörde mig inte ur fläcken. Den var så bra. Jag blev som beroende av den, den blir som en drog som man bara måste få mer och mer och mer av. De två andra har jag inte läst ännu, men jag  vet att de kommer vara minst lika bra. Den första boken kommer ut på bio imorgon, och den heter då "the hunger games" eftersom det är en engelsk film. Snacka om att jag ska se den, klicka in er på youtube och sök på trailern, så ni får en kort fattning om vad boken handlar om. Boken är däremot mycket bättre än filmen, det känner jag på mig redan nu. Men jag kan inte vänta, vill bara se den NU!
Idag har jag haft en helt, helt fantastik dag med mina allra käraste vänner i Måttsundsbacken. Vi åkte dit med skolan, dock fick alla 9:or masa sig till Kåbdalis. Fuskit värre!!!! Men jag kan ändå erkänna att vi hade minst lika kul som de. Vi åkte fler än vad man borde i liften, vi åkte nästan in i träd i skogen, vi ramlade otroligt nog nästan inget, vi klättrade upp på toppen av ett litet fort och där satt vi och tittade ut över vårat vackra landskap. Skog och mer skog med andra ord. Men utsikten var magisk, det såg ut att vara tagen från en film.
Alma, Jag, Fanny, Ronja och Moa. Elina är fotografen! Detta är uppe på vårt lilla fort, eller stuga eller vad a´man nu vill kalla det!
Uppe på "stugan" igen.
Fanny och Elina, dock hittade jag ingen bra bild på henne, men den underbara lilla tösen var också med!
Alma och Moa!
Jag och Ronja!
Hela dagen har jag umgåtts med dessa snyggingar, bilderna på oss är tagna av mästerfotografen Elina, klicka in er där! Du ångrar dig inte! Ikväll är det såklart träning, mina möra ben hänger väl tröttsamt på hoppas jag. Får väl göra mitt bästa, det räcker nog långt det alla gånger!
Förresten, citatet är just från boken "hungerspelen" som jag desperat ska få er att läsa. Den är aningen brutal, det hör man på namnet, men det är en fin kärlekshistoria också. Jag kan inte säga allt var den handlar om för då blir det ett långt och komplicerat inlägg. Så klicka in på youtube och kolla på trailern.
Nu ska jag ta och äta ett äpple och snart börja klä om till träning!
Pussar

I'll be your life, your voice, your reason to be my love.

Dagens, byxor från Carlings (Dr Denim), Stickad kärlek från Carlings och älsklingsvästen från Beyond Retro. Till detta ett silverhalsband. Jag vet inte hur många gånger ni ser min röda stickade älskling från Carlings. Även om jag avskyr materialet och den ör superstickig, älskar jag den supermycket. Jag har varit med lilla Ronja efter skolan, vi tjockade hemma hos henne. En vanlig dag med andra ord. Idag har man skrattat mycket påvägen hem från skolan, bussresa med Jocke och Knutz är det bästa som finns. Man blir så glad! Dagens roligaste kommentar som Jocke sa till Ronja var nog: "Det är ju en efterbliven drake utan vingar!". Hahaha, när Ronja berätta det för mig drog det ordentligt i mungiporna! Ikväll skippade jag fotbollsträningen, har aldrig varit vidare förtjust i kommunträningar, det är himla konstig stämning, eftersom att jag lovade Ronja heligt på mitt hjärta att vara med henne. Men det är ju fotbollsträning på söndag, den ska jag minsann besöka! Vi ska även på middag till Sebastian och Mio NU, så jag måste dra!
Pussar

Föralltid, förevigt.

Nu har jag fövandlat mina blåa skönhet från jacka till väst. Superenkelt! Bara att leta reda på en gammal jeansjacka, klippa av armarna lite slarvigt och om man vill så kan man ta ett rivjärn och rugga upp vissa ytor som får den att se lite nött ut. Denna väst kommer jag andvända NON STOP i sommar. Man kan ha den till allt, till shorts, till kjol, till klänning, till jeans, till mjukisar, till bikini. Nä men ni fattar, den tuffar till en hel outfit, är ett av mina absoluta favoplagg just nu. Och jackan kostade 160 kronor, vilket betyder att jag inte behöver köpa den från Carlings för 799 kronor. SO MUCH WIN!!! Nu är det dags för mig att lalla iväg till Luleå rytmik och Balett där min mördande balett lektion kommer hållas. Wish me luck!
Pussar

That feeling.

Hejsan, i helgen har jag varit i Dundret, så jag har inte kunnat blogga något alls. Men nu är jag hos mamma, så uppdateringen kommer förhoppningsvis bli bättre under denna vecka. Idag har jag varit med min älskade Ronja, eller som går under namnet "Ronny Fors" på skolan. Ingen aning om varför, hon heter inte ens Fors i efternamn. I varje fall var det en av årets första fotbollsträningar igårkväll. Den känslan. Obeskrivlig. Ikväll är den bland de sista innebandy träningarna och självklart ska jag gå! Dock måste jag avsluta detta inlägg nu, har en hel del att plugga till provet imorgon!
Pussar

Gives you hell.

I helgen ska jag tillbringa min tid i Dundret, ska bli underbart att få åka skidor. Så sämre uppdatering kan ni räkna med. Nu ska jag fortsätta packa, vi åker alldeles snart! Idag har det varit en slö dag, har inte orkat göra nåt helt ordentligt. Nu i helgen ska jag äntligen få min första sovmorgon på 2 veckor. Känns bra. Om ni någon gång inte har något att göra, råder jag er att klicka in er på youtube så fort som möjligt och söka på lilla bloggen. Ni kommer skratta ihjäl er, så sjukt roligt. Ni ska kolla på "Gangster jocke byter om till badet". Dör varje gång jag ser den, sedan ska ni titta på "På jakt i pillerskåpet", sjukt dödligt kul alltså! Nu måste jag kila!
Pussar

I'm not living without you.

Lite snabb bild på dagens!
nu SKA jag strax sova, är helt slut. Kvällen har varit för bra! Blev utnämnd till bästa lag kompis och vi fick med oss en in leo mössa hem! Underbart!
Pussar

New thinking.

Är jättenöjd med färgen! Ljust i överhåret och mörkare i underhåret! Ärligt talat är jag glad för att de inte färgade mörkare, typ mörkbrunt eller liknande. Jag har ju liksom redan provat det, jag ville testa något nytt. Detta är resultatet! Väldigt awesome, trivs jättebra. Nu ska jag i min väntan på resten av familjen slå på lite musik!
Pussar

Världen tillhör inte människan, människan tillhör världen.

Nu är det sista gången jag bloggar i min guldbruna hårfärg. För ett tag i allafall. Hoppas Mio inte är sjuk eller så, jag har lovat alla vänner att komma till Leos lekland i en ny hårfärg! Ikväll är det då avslutning på Leos lekland med innebandyn, taggar stenhårt! Nu måste jag skynda mig, vi ska vara där om 15 min!
Lägger upp bild sen!
Kramar

Maybe life is meant to be this way.

Nu har jag städat igenom hela min garderob, vartenda litet plagg. Nu har det en egen plats fint ihopvikt i någon av högarna eller upphängt på en galje. Annars har jag städat rummet, vi får se hur länge det fortsätter vara rent och hur länge kläderna ligger hyfsat bra i garderoben. Jag gillar känslan efter att man gjort en stor insats. Man känner sig så nöjd och glad på något vis. En av de allra bästa känslorna i världen! Senare ska jag titta på bodyguard med Whitney Houston och sörja lite, men jag ska samtidigt följa Luleå hockeys match. DE MÅSTE VINNA, spänningen på topp! Imorgon ska jag kila iväg till sjukgymnasten på morgonen och titta på min fot som har krånglat lite de senaste månaderna. Sedan efter skolan ska jag till Sax och Maskin för att träffa Mio, där jag ska vara hårmodell och Mio ska säga vilken färg han tycker passar mig och sedan färgar vi den! Perfa!
Nu måste jag kila iväg!
Pussar

Idag är en bra dag.

Jeans: Dr Denim, Carlings Tröja: Carlings Väst: Carlings Jacka: Beyond Retro Pannband: Monki
Idag är en bra dag. Det bara känns i hela kroppen, även om jag har varit trött hela dagen har detta varit en bra dag. Förlåt att bloggandet har legat på minus, men just i veckan har jag inte känt något bloggsug denna vecka hittills. Men jag ska göra bättre ifrån mig, ska åtminstone försöka. Jag har tränat extremt jättemycket denna vecka, känns det som. Innebandy hela helgen, även på måndag, sedan AfricanPowerdace och balett efter det. Träningsvärken bultar och smärtar i precis hela kroppen. Inte den bästa känslan. Ikväll är det dock vilokävll, vi ska städa och lite senare ikväll ska vi titta på bodyguard. Allt för mysigt! Har inte mycket mer att säga, men ska försöka bli bättre med uppdateringen.
Ha det bra!
Pussarr

Euphoria.


Härlig bild på Elina detta!
Sammandraget igår var väl trevligt och resultaten blev väl hyfsade. Idag är det då breddläger med chans att bli uttagen till länslaget, dock är jag inte det minsta taggad. Ska mest bli kul att få åka och spela innebandy en hel dag. Och Loreen vann, SÅ RÄTT! Bästa låten helt klart, kommer spelas på Sveriges alla discon i minst ett år. Hon kommer nog lyckas ganska bra i Eurovision, hoppas!!!!!!
Nu ska jag fixa det sista med matsäck och innebandy stuffs, Ronja hämtar mig snart!
Pussar

Well, it looks like you are pretty alone, bitch.

På denna bild ser ni min fantastiska skapelse, det ska likna ett linne. Men jag vet inte riktigt, gjord på syslöjden. Har lagt ner ett halvår på det, men ser ut som en vecka eller två högst. Jaja, det skulle vara en liten kopia av Kandees skitfina linnen med kors på som tydligen var slutsålda när jag skulle köpa det, så då gjorde jag ett eget. Kreativiteten på hög level!
Efter skolan var jag (ovanligt eller?) med Ronja, och vi hade allvarligt fredagsmys! Det började med en tur till min pappa för att kolla efter matchtröjan, men den var tydligen inte där. Så då får vi vänta på bussen i 8 minuter, och idag har det varit überkallt och blåsit orkan. Jag och Ronja höll på att blåsa iväg, men tillslut kom bussen iallafall. Väl hemma hos mig skapade vi våra unika smoothies, denna gång med cocos i. Superultragott! Jag mumsade även i mig en risi frutti och varsin minidonut gick väl ner också. Som om detta inte var nog, så bakade vi chokladbollar. Med mina och Ronjas talang är det ju lätt som en plätt. Vi råkade bara spilla kakao över halva köket, ta vatten istället för kaffe, satte i en liten överdos av vaniljsocker och vi blandade kanske inte på det bästa sättet. Men goda blev de! Gjorde med äkta glädje, eftersom varken jag eller Ronja kunde sluta asgarva när vi hällde utanför, missade bunken. Ja, vi gjorde ungefär allt som man inte skulle göra. Kan inte sluta skratta med dig Ronja, du gör varenda dag för mig unik. Den ena efter den andra. Jag älskar dig.
Just nu taggar jag stenhårt till helgen. En riktig innebandy helg, imorgon säsonges sista innebandy sammandrag och på söndag breddläger med möjlighet att få bli uttagen till länslaget! Pirrar i magen! Det är åtminstione en jätterolig chans!
Jaha, nu har jag inte mer att berätta. Så jag bjuder er ett kärt "vi hörs snart"!
Kramar

Nytt igen.

Nu testar jag lite nytt igen! Om du inte ser denna header, var god och klicka på F5, var god dröj och problemen kommer åtgärdas så fort som möjligt. Tack.
Nej, jag bara skämta. Men klicka på F5 då, så blir nog allting bra ska du se!
En av de gosigaste och mumsigaste kakorna jag ätit hittills i år, efter den maffiga morotskakan jag åt på NK i helgen. Denna goding proppade man i sig på fotografiska, mums säger jag bara!
Nu har min tysta minut för mobilen avslutats och vi fortsättar allting som om inget har hänt.
Ha en fortsatt bra kväll!
Pussar

Radion spelar vår sång.

Inspirationstext på fotografiska muséet som satt på väggen i en utställnings sal, jag langade typ 89 foton på den! Nej, men den liksom bara stod där och inspirerade mig.
Från planet, hemskt vackert var det. Med staden glimmandes nedanför oss och en solnedgång vid horisonten.
Jag, kanske ser aningen arg ut, men var hemskt nöjd när jag struttade runt på stan med en kaffe latte i handen. Kändes så rätt och som om det var taget ur en film.
På tal om ingenting, här kommer ett litet tips från moi. Om ni är hemma, är no lifers och känner ett behov av att göra något NU så rekommenderar jag att ni ska fixa till er skor eftersom de troligen är hemskt skitiga.
Som ni ser på första bilden har jag piffat till mina skor en aning. Mina gula skosnören som var sönderslitna och likande skonören som någon zoombie skulle kunna ha på sina skor, så jag bytte ut de mot ett par röda skosnören som jag hittade på jakt efter skoputs. Mina skor blev som nya! Det känns som om man har just kommit hem med ett par helt nya skor, det är världens skönaste känsla. Ni borde testa detta någon gång, det lönar sig helt klart.
Och nu har jag ett hemskt tillkännagivande, skärmen över nästan hela min mobil är sprucken. Med tungt hjärta sitter jag här, men jag kan ju faktiskt andvända den och det syns knappt att den är sönder när skärmen väl lyser. Så jag är inte helt olycklig, men lite hemskt är det nog ändå. Imorgon är det även sovmorgon, guuuuud vad jag ska sova. Hela veckan har jag snoozat som en liten tönt i mer än 30 minuter varje morgon, det är något fel på mig. Jag brukar alltid gå upp vid 6, men denhär veckan har jag gått upp kring 6.40 för att jag inte lyckats kriga mig upp ur sängen. Så himla typiskt efter sportlovet. Men imorgon får jag allt sova läääänge.
Nu ska jag ha en liten ritual för min mobil samt en tyst minut. Den är som en lite bebis för mig, ganska fånigt ändå. Men när man är forever alone som jag är, då är det ganska lätt att vara allmänt förälskad i sin mobil. Den enda grejen man kan lita ordentligt på, fast jag litar ju förstås mest på mina vänner.
Skåda och häpna. Detta är vad som har hänt min älskling. Min krigskadade lilla älskling.
Om ni ursäktar mig, så måste jag tyvärr gå nu. Vill hinna med den tysta minuten förstår ni!
Kramar

Another year, another day, another life.

Kvallan blir ju snäppet sämre med dessa flimrande bilder, men jag hoppas det inte syns så förfärligt mycket.
På bilderna ser ni mig i vårt hotellrum i Stockholm, mammas overpower goda smoothie som jag sitter och dricker på just nu och kläderna jag bar idag. Klänning med en svart tröja över, såklart tights till detta och ett silverhalsband klädde mig. Väskan bar jag också utomhus alltså, men det kanske är ganska uppenbart eftersom att jag inte känner en enda människa som går runt med väska på skolan. På tal om ingenting, det är internationella kvinnodagen idag. Visst, det är väl skojj att vi kvinnor får lite uppmärksamhet, men ärligt? Kan det inte vara internationella kvinnodagen VARJE dag? Jag menar kvinnor ska ju bli hyllade, respekterade, uppmärksammade och älskade varje dag? Inte bara EN dag per år. Jag hoppas verkligen att det inte är värre än vad det låter. Kvinnor har det ju hyfsat tufft i samhället idag. Jag vill bara uppmana er alla att fortsätta kämpa. Jag har haft 3 skitigt jobbiga år, var nära på att ge upp några gånger (och med det menar jag INTE att ta självmord eller något sådant fånigt, utan mer att jag bara ville flytta börja om och sådant), men jag fortsatte kämpa och det har nu vänt och blivit ljusare tider. Även fast världen själv är påväg mot självklart mörkare tider, miljön förstörs, regnskogar försvinner, förgiftningar sker. Men vi måste fortsätta försöka, för då kommer vi lyckas! Jaha, på tal om att kämpa och att nå sitt mål så gick det jättebra med redovisningen idag. Fick dock en lite black out på slutet, men jag räddade det ganska snyggt om jag får säga det själv. Eller kanske inte. Jag är i varje fall nöjd och jag gjorde mitt bästa, mer än så går inte. Nu ska jag dricka vidare på min smoothie och kanske klippa till min väst! Vi får se, men förhoppningsvis hittar jag på något jättekul!! Senare ikväll snörar jag på mig inneskorna, drar på mig Baiks gröna träningströja och svarta short, grabbar klubban och smiter iväg till träningen. Bättre kan det inte bli, no no!
Ha en fortsatt bra dag!
PUSSAR

New in

Min allra mest älskade tjocktröja med läderlappar fastsydda kommer från Beyond Retro.
Klänningen är från Lisa Larsson i 50-tals stil.
Den balla västen kommer från Carlings, detta är dock inte second hand.
Den söta klänningen med stjärnmönster är från H&M.
Jeansjackan köpte jag på second hand, Stockholms Stadsmission. Grym den är! Ska klippa av ärmarna, riva upp den med ett rivjärn så att det blir en jeansväst.
Och tygväskan är från Beyond Retro om ni missade det.
Här har vi ännu en lappad härlighet, ett av resans största och fräsigaste köp! Är så nöjd! Från Beyond Retro!
Nu känner jag att de två sista bilderna sitter ihop helt konstigt, men det kan ni stå ut med hoppas jag!
Koftan (ÄLSKAR färgen) är från Vero moda, men köpte den på en butik som hette Salt? Logik?
Dethär är min långkjol från Vila. Och detta gott folk är inget skämt. Himlens alla änglar sjunger till mig när jag tittar på den. Jag tror knappt att det är sant men...jag har nog kärat ner mig...i...ett plagg. Om det nu är möjligt har jag ingen aning, men om det är möjligt, så är jag garanterat kär i denna kjol.
Halsband från MQ, riktigt fräsigt om ni snackar med mig!
Om ni någon gång råkar snubbla över ett par Dr. denim jeans när ni springer runt på stan säger jag bara en sak: KÖP DE. De är värda det! Det är som att ha på sig tights, fast bara att det är 700 gånger snyggare. Och det är så himla bekväma, det är som mjukisbyxor. Helt sjuukktt, och värda det verkligen med tanke på priset! Endast 399 kronor! Men jag har en varning till er: De färgar av sig.
Det var det mesta av det jag köpt i Stockholm, har några grejer kvar hos pappa.
Jag måste bara få berätta om denhär dagen, för den har varit allmänt konstig och grymt rolig. Den började med att jag snoozade ALLDELES för länge, vilket var skrattretande jobbigt. Men tro det eller ej, jag satt på bussen påväg till skolan. Den 10 minuters långa resa från stan började extremt komiskt med att jag reserverade en plats åt Ronja, som hoppar på bussen en hållplats efter den jag hoppar på. SÅLKLART, så sätter sig en gubbe brevid mig. Och Ronja får sätta sig med min syrra. Var nära att börja asflabba, syrran och Ronja också. Men vi höll oss.
Detta fortsatte sedan med svenska lektion, där jag och Ronja utbytte många peddo blickar och svalde många asgarv när läraren gick förbi. Slutade med att vi båda satt och skratta åt oss själva. Detta uppföljdes av en väldigt, extremt rolig matte lektion, där jag och Ronja OMÖJLIGT kunde sluta garva. Vår höga IQ var på topp och vi uppfann att tack vare gradskivan är både Pokemon och "poke" ordet på FB uppfunnet. Tänka sig vilken smart gradskiva, men även alla skratt under lektionen och all magverk ska jag erkänna att vi hann väldigt långt. Så någonting måste vi väl ha gjort bra? Efter detta, idrottslektion där jag skrämde upp Ronja ordentligt med mina peddoblickar. Och jag tog min briqanyl, fick allvarligt adrenalinkick. Ronja bad om att få testa, tveksamt gav jag den till henne. Hon tog knappt något alls, typ andades in ett myrandetag. Men JÄVLAR vad hyper vi var. Och jag tror nog att detta gjorde os extremt taggade på badmintonen, eftersom vi båda var så övermänskligt jättbra!
Sedan uppföljdes detta av pannkaks maraton med Sara och Julia medans Ronja och Lisa var kommentatorer.
Hur många vi lyckades äta ska jag inte säga, men det är inget imponerande antal direkt.
Engelska lektionen lät ungefär som andra världskriget, alla skrek och ylade som hundar och odjur. Jag och Ronja satt för det mesta och gjorde me gusta fejs till varandra, men vi avslutade med ett wild and crazy word spel. Jag, Ronja, Tom, Oscar, Dani och Clara spelade detta word spel. Hur det gick, har jag nästan glömt. Men har ett svagt minne av många skrik och ton av skratt. Sedan var då dags för "Lektion X". Mer känd som Elevens val. Ronja och jag hade kvar kicken vi fått tidigare och denna lektion skratta vi så mycket att jag inte kommer ihåg om jag andades något mellan skratt attackerna. Gång efter gång, skratt efter skratt. Jag tror nog att jag nästan aldrig har skrattat så mycket. Det var nästan omänskligt mycket. WAHHH, tänk om jag och Ronja har nå slags superpowerkrafter som gör att vi kan skratta så jädrans mycket och vara med varandra övernaturligt jättemycket utan att bli less på varandra? Det röstar jag på! Tror helt klart att det är så. Jag och Ronja kan verkligen inte sluta vara med varandra. Vi är Souls Sisters för alltid! Ronja, du är bara min och jag kommer alltid häga ihop med dig som....ja, vi sitter helt enkelt ihop. Lämnar dig aldrig, föralltid Ronja!!!!!1
Nu låter det som om att våran klass är helt oengagerad i skolan och skriker hela tiden. Jag ska vara ärlig. Vi skriker hela tiden. Men engagerade tycker jag faktiskt vi är, en bra klass väldigt studieinriktad har många sagt. Men you know, man kan inte alltid ha tråkigt och vara besserwisser. You only live once!
Nu ska jag snart lägga mig så jag slipper behöva snooza lika länga imorgon. Kommer nog ändå inte göra någon skillnad...men alltid värt ett försök!
Hoppas ni får en underbar kväll!
Pussar

5 damn things...

En till bild på mig när jag står överlycklig i Beyond Retro.
...jag stör mig nå så jävulskt på människor som liksom MÅSTE påpeka att man har en finne i fejset, något fel på frisyren, ingen är perfekt, och jag tror nog att jag är medveten om att jag har en finne i fejset. Så snäll GÖR DET INTE MER SJÄLVKLART.
...mitt fullständiga namn är Esther Eva Kristina Jonsson
...falska människor är pain in my heart, tycker så sjukt synd om sånna som verkligen inte kan vara sann mot någon, det är en ruggigt dålig egenskap. Ingen vill ju vara vän med en falsk männsikor, speciellt INTE jag.
...sånna som verkligen inte kan stå ut med att jag gör som jag vill och att jag har egna vägar att gå, jag följer inte någon annas direkt? Jag har mina egna åsikter, punkt.
...jag har väldigt, väldigt bra självkänsla men inte riktigt lika bra självfört troende.

Stockholm

Några till från Stockholm!
Hejsan babes! Kall dag har detta varit, trots att solen har strålat på oss. Ingen logik på denna jord! Just nu sitter jag och smuttar på en smoothie medans jag väntar på att vår tv ska fungera, det visade sig att det tydligen inte funkar att slå på tv:n för att få igång den. Så då satte jag mig tjurigt på mitt rum med en smoothie och slog på Glee låtar på allra högsta volym. Hur har ni haft det idag? Hoppas på det bästa!
Och förresten hur coolt skulle det inte vara att åka på språkresa?! Tänk va himla roligt att få åka utomlands själv med massa random människor och snacka engelska? Gud vad underbart det skulle vara, så sjukt sjukt roligt. Att få lära känna nya vänner, fast jag skulle helt klart tvinga med mig Ronja och andra fina vänner! Er skulle jag mig inte klara utan i 3 veckor. Nu ska jag ta mig en titt på tv:n och se om den funkar!
Pussar

There and back again.

Vackra Elina hängde på till Stockholm!
Tures åt vi på första dagen, på bilden ovan och nedan ser ni min club sandwich och mammas grejsimojs.
Nya favo butiken=Beyond Retro, om ni någon gång på är på söder i Stockholm, LETA REDA PÅ DENNA BUTIK DET FÖRSTA NI GÖR, ni kommer bli kär!
Alla smycken som min mammas faster gav bort till mig gratis! Så glad, alla är unika. De betyder mycket för mig.
Hejsan!
Har precis ätit och jag ska snart ge mig av mot träning, är lite stressad just nu. Här är några av de bilder jag tog i Stockholm, inte redigerade. Ska lägga upp fler imorgon, då ska jag ta mig tid att redigera bilderna. Idag har jag tyvärr inte hunnit som ni ser, jag for först till pappa efter skolan, packade, fick vänta på bussen i 20 minuter, sedan åka hela resan, fixa mitt rum som såg ut som ett allvarligt bombnedslag, äta mellis och sedan satte jag mig lungt ner för att titta på ett avsnitt av Glee och hips vips var klockan 6!!! Så jag bjuer endast på några, hoppas ni gillar de! Hoppas alla ni har haft en toppendag, själv har jag tyckt att dagen tagit all tid i denna värld på sig att mösa sig framåt i snigelfart. Men den slutade tillsist och jag kom fram till att jag har haft några väldigt roliga lektioner med mycket skratt med bästa klassen.
Ha en fortsatt trevlig kväll, nu ska jag snart möta upp med Ronja på ica för att få skjuts med henne till träningen.
Bilder på kläderna får vänta till imorgon!
Pussar

Förlåt..

ursäkta sämsta bloggandet, men som ni vet har jag varit i Stockholm.
Berättar mer imorn, nu ska jag vara med min familj!
Kramar

RSS 2.0