Life freaking rocks.

Just nu, så rockar livet. Inte en enda liten detalj kan vara bättre nu. Skolavslutning, värme, skratt, inga läxor, inget jobbigt, film hela dagarna på varenda lektion, musikaler, bio, mentorsdag, lov, brännbollsturnering ALLT som är kvar är bara är roligt! Man kan nästan säga att sommarlovet redan börjat. Underbart! Efter skolan de senaste dagarna har jag varit med Daniela, idag var jag även med Johan, Albin och Clara. Skratt och flumm såklart, vad annars? Har fått en hel del roliga videoklipp också, hehe. Hoppas ni har haft en helt underbar dag, hoppas solen skiner på era ansikten! Är jag den enda som inte riktigt fattat att LOREEN FAKTISKT VANN EUROVISION?! SJUKT!
Ikväll är det uppvisning med baletten, ska bli helt fantastiskt kul. Nu ska jag måla mina naglar, vi hörs och syns!
Pussar

Outfit.

Dagens// Kjol// H&M// Topp// Gina Tricot// Hatt// Stockholms stadsmission// Halsband// Gina Tricot
En dag med massa skoj ligger framför mig! Det bästa är nog att det är sol och att kusinen ska sova här. Ha en underbar dag!
Pussar

Mobilblogg

Kör lite från mobilen, love it! Idag har jag hunnit med en massa: cyklar 2 mil, hunnit på stan och blivit två klädesplagg rikare, har hunnit fika och även har man solat på gräsmattan i någon timma. Solen visade sig tillsist ändå! Annars sitter jag hemma Forever alone och chillar, skönt. Kanske ska ut på nån promenad, bara för att få se solnedgången! Hoppas ni har haft en bra dag! Pussar


I'm singing in the rain.

Sanna ord!
Cyklade 2,2 mil på 40 minuter ungefär, starkt! Kändes nästan som om däcken brann, fort gick det! Min rumpa har fått tagit en och annan smäll efter den guppiga vägen, så nu är den bortdomnad. Aningen läskigt faktiskt. Just nu sitter jag och väntar på sms från min kära vän Clara, vi ska iväg till stan. Lyckad som man är har jag glömt busskortet hos mamma, så jag måste köpa värdekvitto. Kul liv, klumpig Esther!
Pussar

If you're dying, suddenly everybody loves you.

NU är solen borta igen. Arrrrggg, de lovade faktiskt på vädret att det skulle bli 25 och sol idag! Men icke, det är regn och 14 grader istället! Bajs! Men de har även skrivit att det blir sol längre fram på eftermiddagen...man får väl nästan lita på det då. Idag är det cykelklassiker, 2,2 mil på cykel. Känns bra, taggar. Samling om en halv timme, gud så skönt det är med sovmorgon!!! Nu ska jag roa mig med min dator i ca. 10 minuter till och sedan trampa iväg mot trollis!
Pussar

I am in love.

Livet kan knappt bli bättre.
Idag hade vi vårat sista prov och vår sista riktigt seriösa redovisning. Känslan efter att ha gjort provet som man pluggat hårt till, är obeskrivlig. Jag kan inte fatta att det snart är sommarlov, jag vill bara skrika rakt ut i luften av happinnesssssss! Imorgon ska vi bara cykla 2 mil, sen är vi lediga resten av dagen. Sen är det två "chill" veckor kvar. Här skiner solen, imorgon ska det bli 25 grader varmt. UT OCH SOLA. LIVET GÅR BRA NU, det enda som verkligen kan göra livet bättre är sommarlov, som vi faktiskt har snart.
Pussar

Bilden

Nämen hejsan, just nu sitter jag på bilden och målar på mitt öga med musik i öronen, så tänkte jag: "varför inte blogga lite?" Har väl hållt på med ögat typ 10 lektioner, även om det redan är klart. Men jag har ju inget annat att göra och snart är det sommarlov, så lika bra att inte börja på något nytt. Men just nu är jag galet less på det, får väl hitta något annat att måla de lektioner som är kvar. Jag har upptäckt att detta med mobilblogging är satans lätt och bra, mer av det kommer det bli! Nu ska jag kila, innan jag blir upptäckt! Bad girl som bloggar på lektioner, men vår lärare bryr sig inte så värst mycket.
Pussar
Ps. I förra inlägget så skrev jag från mobilen och det står "jag var på prognos med daniela" det ska vara: jag var på prommis med Daniela"...inget blir rätt rättstavnings programmet på iphonen, less!


I am sorry

Förlåt för att jag inte skrev igår, men jag hade en del goda anledningar: var ute på prognos med dani i en timme, pluggade so och läste. Annars sitter jag på skolan nu, väntar på att jag någon gång ska piggna till! Är trött som en ko, fan va jag längtar till lovet då man får sova dag in och ut! Gahhh! Nu ska jag hämta mina svenska grejer och sedan ta itu med dagen! Mobilblogg är detta, så kanske inte blev så bra inlägg, men det är väl alltid nåt!
Pussar


Dagens

Dagens. Dipdye tights//JC// T-shirt//Mammas garderob// Kofta//SALT// Väska//Monki
Mitt tips: Gör något gott, smoothie t.e.x, gå ut, lägg er på gräsmattan och plugga/läs/chilla! Världens härligaste grej, lätt! I just love it! Så kommer jag plugga i framtiden, när det går så att säga. Det var i varje fall jätteskönt!
Nu funderar jag på springtur, eller att bara gå ut igen och sola. Lutar åt andra alternativet! Lämnar joggingen till imorgon. Utmärkt.
Pussar



Ikväll är vi hjältar, staden är vår.

Firar att solen äntligen skiner på oss igen med vattenmelon och smoothie ute på våran terass. Underbara sommar, äntligen!!! Jag ska äta upp mina godheter brevid mig och sedan lägga mig i det gröna gräset och plugga SO. Finns inget bättre vis att plugga! Sen funderar jag på en springtur med mig själv, vi får väl se om jag hinner! Nu är även ännu en dag borta, varenda minut rör vi oss närmare sommarlovet. Kan knappt vänta.
Dagen bjöd på en hel del retstickor, glada miner och högljudda barn. Roligt, en riktigt bra måndag med andra ord! Det kan ju inte bli bättre, träning med det underbara laget senare ikväll! Me gusta!
Pussar

Världen håller andan.

En gammal bild, 7-8 månader gammal. Har alltför mycket skit på datorn, dags att rensa. Skjuter väl upp det några år så slipper jag tänka på det nu, mitt i allt. Nej, tanken är egentligen att jag ska plugga till So provet på torsdag. Ni ser ju hur det slutade. Provet är ju på torsdag, så det är ingen stress. Bara andas och ta det lungt ett tag. Söndagar är den maximala lat-dagen. Usch, jättejobbigt. Problemet är också att man skjuter upp ALLT till söndag, och när den väl kommer, så gör man inget av det man tänkt! Jätteroligt!
Nu ska jag fortsätta läsa och fortsätta krypa ihop i min ziperall. Ska nog fixa ihop lite te till mig själv också.
Tummar upp.
Pussar


Shoelicious.

Samlingen är inte stor, men den är påbörjad. På bilderna ser ni mina nya älsklingar. Från Tiamo och Vagabond. Jag är kär. De orangea ska jag ha till min klänning på skolavslutningen. Hur snyggt blir inte det? Och klackarna är lagomt höga för klumpiga mig, de är liksom någon sorts säkrhetsfaktor för mig. Känns bra. De blåa. Vart ska jag börja? Ska andvända de redan imorgon, dessa är mina nya bästisar. Älskar de, speciellt färgen. Kärlleeekk!
Syrrans match gick bra, de vann. Nu är jag hemma, sitter ihopkrupen i min ziperall och väntar på att livet ska dra igång.
Pussar

Jag ger inte upp.

Två bilder som får mig att sakna solljuset som lämnade oss igår eftermiddag och inte har kommit tillbaka idag. Ajaj, nu blir jag ledsen! Det är ju trots allt maj, lite rättvisa får det väl vara?! Idag ska jag till stan och shoppa avslutnings skor till min underbara klänning. Efter det blir det i 180 km i timmen iväg till fotbollsplanen för att möta upp massa folk och titta på min lillasyrras match! Det gillas! Man kan ha roligt även om det inte är sol.
Just nu lyssnar jag på musik, tänk att svenska låtar är så löjligt bra! Jag menar Norlie KKV är så löjligt jättebra så man får nästan tårar i ögonvrån. Well, det är något nytt. RMK och toppen, de är också riktigt bra! Det var Ronja som tipsade om de (det gör jag med till alla er) och nu kan jag omöjligt sluta lyssna! Nu ska jag fixa det sista sedan strutta iväg till stan!
Pussar

Laugh.

Skrattar.ihjäl.mig.
Rapporterar att matchen gick riktigt bra och vi spelade som ett riktigt lag! Vi vann med 8-3 mot Gammelstad, ett lag vi länge haft svårt att vinna emot! Och äntligen fick vi vinna med en massa mål. Känslan var ju inte så liiiite härlig! Hela kvällen har jag firat min pappas flickvän som fyllde 50, riktigt trevligt! Nu är jag åter hos mamma och tänker nu dejta kudden. Ville bara visa livstecken!
Pussar

Jag brukar svälja dina lögner för att få känna smaken.

Canoo EOS 60D
Hejsan gott folk! En ganska nyvaken tjej sitter och skriver. Solen skiner starkt och himmelen är blå denna lördag. Tummar upp för det! Helst av allt vill jag bara dra på mig sommarkläder och gå ut på stan. Köpa latte och gå runt och titta på snygga kläder. Sitta och äta på något mysigt café. Men nejdå, jag ska masa min halvfriska kropp iväg till fotbollsplanen för att spela årets första seriematch mot Gammelstad. Det gillar vi! Fin väder och fotboll, jag hoppas bara att jag ska kunna spela på max efter min jobbiga förkylning som jag haft ett bra tag nu. Men man får väl göra sitt bästa, så länge man gör det behöver man inte göra mer.
Nu ska jag tagga upp ordentligt med en massa vatten och frukt!
Pussar

Crazy is the only way to be.

Dagen är fulländad. Pizza som avslut, kan inte bli bättre. Latmask som man är, har jag faktiskt inte rört mig många meter idag. Oerhört skönt. Kanske kilar ut senare, vi får väl se. Kör på en liten ny header också, om du inte ser den klicka på F5!
Nu ska jag tjocka i mig pizza och leva ett onyttigt liv (ibland är det skönt att få vara onyttig också), I love it!
Pussar

Life is about creating yourself.

Canon EOS 60D
When you smile, the world smile with you.
Ja hörni, idag har man gjort ungefär lika mycket som en fastlimmad sten på marken. Nada!! Dagen har varit regnig, blåsig, trist, grå och långsam. Jag har legat hemma i sägen hela dagen i min Ziperall och kollat på filmer, glee och 9gag. En underbar dag om jag får bestämma. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra härnäst, vädret verkar ju knappast bli bättre. Jag stannar väl inne med mina sagan om ringen filmer i min varma säng. Lika bra det, eftersom jag måste vara fullständigt frisk till matchen imorgon. Fast jag kommer nog ändå inte bli så mycket bättre, kommer nog ändå ha problem att spela på max.
Har inte mer att säga, så tackar för mig!
Pussar

Jag saknar det som inte finns.

Nu är jag hemma igen, alla bilder är från en liten "photoshoot"(detta är bara NÅGRA av bilderna) som jag och min syrra hade ute på ön. Det var så himla fint väder, vi toksminkade oss på några minuter och sprang ut med kameran i högsta hugg direkt vi kom fram. Ljuset var helt fantastiskt fint, både jag och Alma var helt berörda! Jag har även massa naturbilder som jag tänkte visa sen.
Spa-weekend som vi kallade det var helt underbar! Just nu känner jag mig som en ny människa efter alla ansiktsmasker, scrubbar, peeling, fotgrejs, björkdoft, bastu, body lotions, hårinpackningar och en massa annat mys. Jag har även testat att äta sniglar, inte helt dum om jag får erkänna det själv. Dagarna på ön var helt undebara och är något som jag aldrig kommer glömma!
Nu ska jag duscha mitt hår och sedan bara ta det lungt. Man måste ju dricka te och mysa under filtar en sådan här skitdag, när regnet bara öser ner. Ha det bra!
Pussar

Outfit.

Mönstrad klänning/ Soaked in luxury/Långarmad svart tröja/ Monki/ Halsband/ Vintage
Är kär i mitt egna hår, jag blev så galet nöjd. Om ni känner för att testa samma sak, så säger jag bara GÖR DET! Det är så himla värt det!
Nu ska jag iväg ut till skärgården till storbrändön på spa-weekend. Jag kommer hem åter på fredag, medans blir det ingen uppdatering. Tills dess att jag bloggar igen önskar jag er allt gott i denna värld och skickar er en massa kramar och pussar!

3 enkla steg till en härlig sommarsmoothie!

Börja med att plocka ut dina favorit frukter. I mitt fall: Annanas, äpple och minitomater.
Skär frukterna lite enkelt och sätt de i blandaren. Tillsätt sedan mjölk, juice och youghurt. Och efter det blanda tillsammans allt.
Blanda sedan, som sagt var!
Detta blir resultatet! Mums! Nu ska jag kila ut på balkongen med min smoothie och sola. Vädret är helt underbart, solen skiner och himmelen är blå! Kan faktiskt inte bli bättre, är så hemskt taggat till sommaren att jag inte vet vad jag ska ta mig till. SOMMAREN är snart här, jag längtar!
Pussar

The new color of life

Bilden ger ingen rättvisa, allting ser helt platt och tråkigt ut. Ni ser rätt, jag har precis kommit hem från sax och maskin. Den mörka utväxten sitter fint på sin plats och dip dyen har en lite ljusare nyans! Jag är så galet nöjd, det känns som om jag alltid har haft mitt hår såhär. Det är en otrolig kick att göra något nytt med håret! Jag bara älskar det! Det är som en liten egoboost. Nu ska jag skynda vidare, balett om ca 1 timme! Ska hinna käka och diverse innan det!
Pussar

Jag kommer sakna dig

Älsklings butiken!
Jaha, det ser ut som att mina mobil inlägg icke fungerat. Så jag ursäktar för ingen uppdatering! Den ska bättras på i veckan, I promise! Well, jag kan meddela att detta är min näst sista dag som sandblond och hyfsat långhårig. You heard right, imorgon ska jag till Sax och Maskin för att klippa igenom mitt MYCKET slitna hår och färga det. Och tro det eller ej, men jag ska färga mörkbrun utväxt! Utmärkt! Kan knappt vänta!!
Hjärtat slår ett litet extra slag varje gång jag tänker på det, gah!

Annars har veckorna bokstavligen rusat iväg! Tänk att det faktiskt är sommarlov om mindre än 3 veckor? Det är ju helt frekin' SICK!
På tal om inget alls, detta är lite nytt som jag fick med mig hem från stan i fredags! Byxorna och tröjan är från Gina Tricot och väskan fick jag för länge sedan med jag har inte visat den för er! Hur jag fick den och av vem är en lång historia, jag får dra upp den någon annan gång! Gudars vad trevlig kväll det var i fredags, jag och tjejerna (elina, ronja, fanny, amanda och moa) var och bowlade på olerys som är nyöppnat och sedan gick vi till max och åt godaste hamburgarna och glassarna! Det var en kväll värd guld! Och jag vill även passa på att säga att jag kommer SAKNA vår underbara Amanda som har åkt iväg till cypern! Vi komemr sakna dig och vi sitter här och väntar på att du ska komma hem sötnos! Älskar dig, ha det underbart bra!
Nu ska jag strax byta om till fotbollskläder för en träning i regn! Me gusta!
Pussar

Det finns saker jag saknar.

Min vägg hos pappa!
Tänkte bara visa tecken på liv! Träning snart som man tjoar iväg till! Kort fattat har de senaste dagarna varit helt okej! OCH ÄNTLIGEN HAR JAG FÅTT MIN MOBIL! Glad chey! Nu ska jag byta om!
Pussar

Svalkar vinden, värmer solen

Snabb bild, tagen med Amandas Iphone
Hello! Nu är jag hemma från Björkliden. Har varit pissväder hela helgen, så skidåkningen har inte varit något vidare. Och jag är fortfarande lite tågsjuk, vi har åkt tåg både till Björkliden och hem därifrån. Känns som om allt snurrar, haha!

För ungefär en timme sedan kom jag hem från en joggingtur, nu ska jag ta tag i min kondition! Den ligger på minus efter vintern, håller inte igång på samma sätt som jag gör på sommaren. Det är hemskt frustrerande!
Men joggat har jag iallafall gjort, man måste ju börja någonstans! Annars då? Jo jag mår bara bra, lite småförkyld men vem är inte det vid denna årstid? Under tågresorna har jag kikat på Bring it on filmerna, de är ju för roliga! Och såklart har jag kollat på Harry Potter och lyssnat på musik. 
Men det som kändes lite extra surt var nog ändå att det snöade i Luleå när jag var i Björkliden. Det är ju helt galet och sinnesjukt att det snöar i MAJ?! Vi kommer väl troligen få snö på skolavslutningen, KUL! Jättekul!
Äsch, nu ska vi inte tänka på det! Denna vecka har jag en HEL del att göra, så det är bäst att jag laddar ordentligt med braiga tankar! Nu väntar även middag, ceasarsallad! Me gusta!
Pussar

New stuff.

Klänning från Gina! 299 svenska kronor! ÄLSKAR ryggen! Jag tror jag ska ha denna på skolavslutningen i år!
Linne och halsband från Monki. 200 för linnet och 80 för halsbandet!
Shorts från bikbok! 299 svenska kronor om jag inte har dåligt minne! Dessa shorts kommer vara en favorit i sommar!
och som avslutning två fina halsband från gina!
Dett fick jag med mig hem efter en runda med min vackra kusin Josefin på stan! Är übernöjd med allt, speciellt klänningen och shortsen!

Annars har jag haft en bra vecka, ursäkta uppdateringen! men vi har varit i riksgränsen över helgen och vi skulle packa på torsdagen, ja det var ett jädrans kaos! Men here I am! Har percis hunnit duscha, fixa bilderna och slå mig ner på rumpan efter en underbart jobbig fotbollsträning! Älskar känslan efter träning, man får en himla kick.
Min valborg var underbar, jag var i sällskap med Dani och Julia under hela kvällen. GASH, vi var ju inte lite tokiga!
Något mer att berätta? Nej jag tror faktiskt inte det.
Jag tackar för mig för denna kväll, ska nog slagga nu! Är fruktansvärt sömnig!
Pussar

RSS 2.0